free download 78 travel guides written by experts

4TuningDAYS – Action & Sound – Editia II-a

04-07 iunie – Romexpo Bucuresti @ TIBCO 2009

Romexpo, impreuna cu Asociatia Romana de Tuning Auto "A.R.T.A.", organizeaza sectiunea de tuning, sound & accesorii auto, sectiune distincta in cadrul TIBCO 2009!

Vineri si Sambata, intre 14.00-17.00 spectacol unic oferit de ARTA: drift la maxim, balet pe asfalt, fum si cauciucuri explodate.

Ce puteti vedea:
-Expozitie de masini modificate, concursuri de tuning
-Competitii oficiale de car-audio
-Drift si burn-out, demonstratii de virtuozitate la volan, culminate de programul lui HAI & KNS, intr-un program de balet sincron pe asfalt.

"La fel ca si anul trecut, parteneriatul intre TIBCO si A.R.T.A demonstreaza ca tuningul a intrat in categoria bunurilor de larg consum. Putine masini sunt care sa nu aiba ceva modificat. Jantele, sau sunetul, sau chiar uleiul in sine schimba performantele. A trecut vremea in care fenomenul era tratat ca apartinand de "underground". Acum, din ce in ce mai multi posesori de masina inteleg ca pot sa isi imbunatateasca performantele. Acesta este tuningul in esenta." spune Gratian SONU, Presedinte ARTA.

"Este o ocazie excelenta pentru noi sa aratam ce se poate face cu o masina. Fiecare demonstratie ne ajuta in plus sa ne imbunatatim nivelul, iar asta conteaza, deoarece anul acesta vom reprezenta Romania in Campionatul European de Drift. Speram sa nu ne dezamagim fanii, nici la TIBCO, nici in Europa." spune Sorin Andrei Ene alias HAI, membru al echipei de Show HAI & KNS.

Va asteptam pe toata perioada TIBCO sa vedeti masini modificate si spectacol la maxim.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *