metalshow

4cars nr. 53 – Ghidul complet al SIAB 2007

Cea mai recenta editie al revistei 4cars, numarul 53, este realizat drept un veritabil ghid complet al Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB). In acest numar puteti gasi cele mai importante evenimente de la SIAB care au fost anuntate pana la inchiderea editiei. Astfel, inainte de inceperea propriu zisa a salonului auto, citind revista 4cars, puteti stii ce evenimente sa urmariti. De asemenea, numarul 53 va ofera toate informatile utile necesare pentru a vizita expozitia auto (harta, mijloace de transport in comun, pret bilet de intrare, parcare etc.) precum si lista tuturor premierelor, impartite pe marci. Nici impatimitii vehiculelor pe doua roti nu au fost uitati, pentru ei, revista 4cars a pregatit un articol de prezentare a tuturor noutatilor din cadrul salonului.  Tot in 4cars, puteti citi un amplu test drive realizat de echipa 4cars cu modelul Skoda Octavia Scout si consacratul test de spalatorie. De data aceasta am ales o spalatorie in aproprierea SIAB pentru a fi in ajutorul vizitatorilor care vor dori sa isi spele masina inainte sau dupa vizitarea salonului auto. Nu lipsesc din acest numar nici informatile utile cu care revista 4cars si-a obisnuit cititori, ultimile pagini fiind dedicate adreselor utile si punctelor auto din Bucuresti care conteaza.

4cars isi va tine cititorii la curent cu evenimentele organizate in cadrul salonului si in numerele care urmeaza. Zilnic, pe pagina de web a revistei, //www.4-cars.ro , echipa 4cars va publica cele mai recente informatii si fotografii din cadrul salonului si ultimile communicate de presa lansate de expozanti. De asemenea, pe forumul //www.4-cars.ro se vor discuta cele mai fierbinti evenimente ale SIAB, discutii moderate de redactia revistei.

De asemenea, nr. 54 al revistei 4cars, care va aparea pe 18 octombrie, va fi o ampla analiza a acestei editii a Salonului International Automobile Bucuresti, inca un motiv pentru a cauta revista 4cars in cele peste 300 de locatii auto si non auto in care este difuzata.

Bucuresti, 4.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *