metalshow

45 de mii de euro pentru castigatorul Testului de Afacereza

Astăzi, 17 decembrie, Testul de Afacereză desemnează marele câştigător al concursului organizat de postul de televiziune The Money Channel. Premiile puse în joc sunt un Opel Vectra OPC în valoare de 24 000 de euro, oferit de Di-Bas, şi un Executive MBA de 21 000 de euro, oferit de CEU Business School.  

În Finala Mare din această seară se vor confrunta cei trei finalişti: Horia Ilie Niculescu (35 de ani, economist), Vlăduţ Nechifor (21 de ani, student) şi Mihai Nicolae Şerban (23 de ani, consultant). Emisiunea, prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga, se va transmite începând cu ora 18:30.

Marea câştigătoare a Finalei Mici, care s-a desfăşurat pe 10 decembrie, este Cristina Ovezea. Economista, în vârstă de 25 de ani, a câştigat un tablou în valoare de 3000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulată „Peisaj bucureştean (în faţa Ateneului)” este realizată de pictorul Spiru Chintilă şi este oferită de Casa de Licitaţii Artmark.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele două finale va avea loc în această seară în cadrul Galei Economia în 2010 organizată de Divizia Business Media Realitatea – Caţavencu, şi va fi transmisă în direct la The Money Channel, începând cu ora 21:15.

Noul sezon al Testului de Afacereză, singurul concurs de cultură economică din România,  a început pe 5 octombrie şi s-a desfăşurat timp de nouă săptămâni. Concursul a debutat pe 1 octombrie cu o ediţie specială, în care Sorin Freciu, gazda concursului din sezonul trecut, i-a avut ca invitaţi pe Octavian Radu, Camelia Şucu şi Alin Burcea. Aproape 1200 de persoane s-au înscris în acest an la preselecţii pe www.afacereza.ro, iar premiile puse în joc sunt în valoare de aproximativ 60 de mii de euro. Câştigătorii Ediţiilor Zilei au obţinut un premiu în valoare de 1000 de lei oferit de Romexterra Bank, câştigătorii Ediţiilor Săptămânii câte un smart phone, iar cei trei finalişti câte un laptop.

Pentru detalii câştigători şi premii accesează www.afacereza.ro.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *