metalshow

4 premii pentru FAN Courier la “Romanian Courier Business Awards 2014”

FAN Courier, liderul pieței de curierat din România este marele câștigător al “Romanian Courier Business Awards 2014”, o inițiativă GOVNET menită să recunoască meritele celor care au contribuit la dezvoltarea uneia dintre cele mai dinamice industrii din România – curieratul rapid.

Premiile de Excelență în Industria de Curierat au fost câștigate la categoriile:
· Manager of the Year, acordat d-lui Felix Pătrășcanu pentru impactul pozitiv al activităților și realizărilor din domeniul curieratului rapid.
· Best Website pentru www.fancourier.ro, dezvoltat de Marks.
· Best Web Application pentru aplicația SelfAWB cu ajutorul cărora clienții FAN Courier pot crea și gestiona propria bază de date, pot emite documente de transport (AWB), pot comanda curier online sau pot afla informații financiare aferente fiecărui cont de client.
· Company of the Year, premiu ce recunoaște performanța superioară în activitate și spiritul de inovație în dezvoltarea de produse și servicii de curierat.

Companiile participante au fost jurizate în baza unor formulare de aplicație transmise de companii și care au fost evaluate de către un juriu format din profesioniști respectați și avizați: Marius Ghenea, Președinte al ARMO (Asociația Română a Magazinelor Online), Alexandru Petrescu, CEO al Poștei Române, Octavian Bădescu, Vicepreședinte al AOCR (Asociația Operatorilor de Curierat din România), Marian Șeitan, Președinte al ARMAD (Asociația Română de Marketing Direct), Gabriel Ghiță, Business Development Manager CEE MasterCard Europe, Liviu Taloi, Community Manager la GPeC și Adrian Ion, General Manager al GOVNET Conferences.

”Am realizat pentru FAN Courier un website contemporan, actual, cu un design modern, foarte intuitiv pentru oricine îl accesează. Ne bucură acest premiu și felicităm echipa FAN Courier pentru deschiderea către inovație, o trăsătură definitorie a companiei, afirmă Demis Ghindeanu, Managing Partner Marks, compania care a realizat website-ul companiei.

Premiile obținute la ediția din acest an ne onorează și ne fac să fim mândri, ca de fiecare dată, de echipa noastră. Sunt bucuros de rezultatele remarcabile obținute și de faptul că FAN Courier este una dintre cele mai apreciate companii de curierat românești. Cu toții facem parte din această mare familie pe care o susținem, o apreciem și de care avem grijă, oriunde, cu plăcere, afirmă Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier.

Bucuresti, 20.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *