free download 78 travel guides written by experts

4 idei de cadouri potrivite pentru colegii de birou

Felul în care ne raportăm la muncă s-a schimbat dramatic în ultimii ani. De la un mediu perceput în cel mai bun caz drept steril, în cel mai rău, drept steril, spațiul profesional a făcut loc pentru noi idei. Imaginarul lui s-a îmbogățit cu concepte precum echipă și sinergie. Colegii cooperează nu numai pentru binele organizației pe care o reprezintă, ci și pentru că-și cultivă interesul real față de persoanele din jurul lor.

La fel de importante ca standardele de performanță sunt momentele în care le arăți colegilor că te gândești la ei. Iar atunci când calendarul se umple de zile de naștere, este cel mai ușor să le oferi un semn al aprecierii tale. Mai jos, îți dăm câteva idei de cadouri care să scoată în evidență spiritul colegial.

idei cadouri colegi birou

sursa foto

Accesorii

Propunerea nu pare atât de neobișnuită, însă nu ne referim la orice tip de accesorii. Îți sugerăm ca, atunci când tu și restul departamentului sărbătoriți un coleg, să-i alegeți cravate fine sau butoni gravați în moduri deosebite. Pentru o colegă, puteți conveni asupra unui inel sau a unei brățări pe care s-o personalizați cu talismane. În acest fel, vă veți asigura că sărbătoritul sau sărbătorita nu vă va uita niciodată gestul!

Bilete…

…care să-l ducă pe colegul tău acolo unde-și dorește cel mai mult. Poate fi vorba de un concert, un festival sau, de ce nu, un veritabil sejur. Recomandăm să cumperi două bilete, pentru ca el să împărtășească această experiență cu o persoană dragă. După ce ai aflat dorințele colegului, este timpul să i le transformi în realitate! Poate că plicul în care-i înmânați biletele va părea mic, dar ceea ce ascunde în el este enorm.

Băuturi fine

Atunci când tot biroul este în pană de idei, o sticlă de vin vechi poate să salveze situația. Recomandăm acest tip de cadou îndeosebi dacă sărbătoritul este bărbat, însă și o colegă se poate bucura de o șampanie rafinată sau de un cocktail cu cel mai bun gin. Totuși, dacă ai prefera să încerci altceva, îți putem face următoarea sugestie:

Parfumuri de firmă

Parfumul este cea mai ușoară cale de a încununa o ținută elegantă. Mai mult decât atât, devine cu ușurință parte din identitatea purtătorului. Dacă-ți cunoști foarte bine colegul, poți alege un parfum fin, care să-i evidențieze personalitatea mai mult decât oricare alt accesoriu. Pentru un bărbat, avem chiar niște recomandări specifice. Spre exemplu, poți comanda parfum Hugo Boss – este tipul de colonie care face cinste oricărui bărbat care o poartă.

Așada, există numeroase opțiuni pentru darurile făcute colegilor. De la accesorii și până la bilete sau parfumuri, plaja este foarte largă, iar bucuria celui pe care-l aniversați, garantată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *