Baby Boom Show Virtual

4 din 10 proprietari de pisici resimt mirosul neplacut generat de litiera acesteia

Stim cu totii ca pisicile sunt animalute curate, acestea se ingrijesc singure in mod natural. Mai mult decat atat, pisicile isi petrec pana la 30% din viata ingrijindu-se. Cei care au drept prieten de nadejde o pisicuta stiu ca pe langa momentele minunate petrecute alaturi de micile feline, au o serie de responsabilitati care cad in sarcina lor, iar curatarea litierei este una dintre ele.

Problema litierei se pune mai ales in cazul pisicilor de apartament. Pisicilor nu le place sa foloseasca o litiera murdara, iar pentru a nu deveni o problema pentru ele, dar nici pentru tine sau familia ta, aceasta trebuie curatata regulat.

Cu toate ca pisicile sunt curate, ele ingropandu-si nevoile de fiecare data cand folosesc litiera, aceasta trebuie curatata si igienizata zilnic.

Pentru a intelege mai bine nevoile micilor feline, MisiuneaCasa.ro impreuna cu Zeolites Production, au realizat un studiu despre pisicile de apartament, la care au participat 100 de proprietari de pisici.

Meow

Studiul “Confortul pisicii de apartament” s-a desfasurat in perioada 04-11.11.2019. Iar in perioada 11-30.11.2019, 15 participanti au testat produsul Meow, un aditiv 100 % natural care vine in completarea nisipului sau silicatilor pentru litiera pisicii si indeparteaza cu succes mirosurile neplacute.

Iata rezultatele studiului:
4 din 10 proprietari de pisici resimt mirosul neplacut generat de litiera micii feline.
58% dintre respondenti au declarat ca locul litierei este in baie, restul de 42% au declarat ca locul litierei este in hol, balcon, sufragerie, dormitor si chiar bucatarie.
83% din respondenti au afirmat ca nu au folosesc covoras pentru litiera.
Nisipul care formeaza bulgari (pe baza de bentonita) este preferat de majoritatea respondentilor (61%), iar asternutul pe baza de cristale de silicat ocupa locul secund in preferinte (30%).
83% dintre respondenti nu au stabilit un buget de intretinere dedicat pisicii.
75% dintre respondenti au declarat ca fiecare pisica are litiera ei, iar in restul cazurilor (25%) mai multe pisici folosesc aceeasi litiera.

Partea cea mai interesanta a studiului a fost, bineinteles, testarea produsului Meow. Meow este un aditiv 100% natural cu un rol foarte bine definit, si anume de a neutraliza mirosurile neplacute. Produsul se utilizeaza foarte usor, in doua modalitati: fie se aplica un strat subtire in litiera pisicii, deasupra nisipului existent, fie se adauga in momentul in care se schimba nisipul existent.

Meow 2

Aditivul Meow:
– Este un produs BIO;
– Elimina 100% mirosurile excrementelor si absoarbe umiditatea;
– Nu se lipeste de blana sau de ghearele animalului;
– Este usor de utilizat, iar pentru a fi eficient se aplica un strat subtire deasupra nisipului existent;
– Rezista o perioada mai lunga de timp. De aceea este recomandat inclusiv pentru plecarile in vacanta;
– Nu este toxic;
– Inhiba multiplicarea bacteriilor.

Pentru ca mirosul neplacut generat de litiera este resimtit de proprietarii de pisici intrebarea principala a testului a fost “Meow a eliminat toate mirosurile neplacute din litiera?”.

3 respondenti au acordat produsului nota 10, 6 respondenti nota 9, 4 respondenti nota 8, 1 respondent nota 7 si un altul nota 6.*

Stim cu totii ca pisicile nu accepta foarte usor schimbarile, cu toate acestea, 13 respondenti au acordat nota 10, iar 1 respondent nota 9, pentru usurinta cu care pisicile au acceptat produsul Meow.

Produsul Meow va fi lansat pe piata la inceputul anului viitor, pentru mai multe detalii accesati Meow sau Zeolites Production.

* Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 10, unde 10 este nota maxima si 1 nota minima.

Despre Zeolites Production

Grupul de firme “Zeolites” a fost infiintat in anul 2013 cu scopul de a exploata unul din putinele zacaminte de zeoliti din Romania situate in zona Rupea din judetul Brasov.

Proprietatile extraordinare ale zeolitilor au definit interesul Grupului de a transforma o resursa naturala, ecologica, in produs finit sau materie prima, de cea mai buna calitate, cu aplicabilitate in diverse domenii.

Fabrica de procesare a resurselor de zeolit a fost data in folosinta in luna Ianuarie 2018 cand s-a finalizat programul de investitie pentru o linie tehnologica de ultima generatie ce va permite prelucrarea rocii respectand toate normele de protejare a mediului inconjurator, prin tehnologii avansate de purificare, filtrare si prelucrare sub diferite forme. Pentru mai multe detalii accesati: www.zeolitesproduction.com sau www.facebook.com/ZeolitesProduction/.

Despre Misiunea Casa

Inceput in 2004, proiectul online Misiunea Casa se bucura si in prezent de cea mai mare notorietate in randul proiectelor online pe segmentul Home&Deco.

Daca la inceput a fost doar website-ul, acum printre proiectele Misiunea Casa online se numara: Forumul MisiuneaCasa.ro (cel mai mare forum de constructii din Romania), canalul de YouTube MisiuneaCasa.ro si pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *