metalshow

4 ani de AXN

AXN Europa Centrală  – high energy TV  – canalul de acţiune şi aventură aparţinând Sony Pictures Television International (SPTI) sărbătoreşte la sfărşitul lunii octombrie 4 ani de când s-a lansat în regiune.

La sfârşitul lunii octombrie în anul 2003, adica acum 4 ani de zile, AXN se lansa concomitent în 6 ţări din Europa Centrală, printre care şi România. Încă de la început, AXN şi-a propus să fie destinaţia numărul 1 pentru iubitorii de acţiune şi aventură. Structura de programe a fost creată special în acest sens cu un mix unic de seriale de acţiune şi aventură, programe de tip reality, sport extrem şi filme de acţiune, difuzate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În aceşti 4 ani, AXN te-a luat mereu prin surprindere.  AXN este prima televiziune care a difuzat toate sezoanele din LOST: Naufragiaţii, a transmis în direct ceremonia de decernare a Premiilor Emmy. Am avut ocazia să vedem cele mai tari seriale de acţiune şi mister din lume : CSI:NY – Criminaliştii, Minţi Criminale, Justiţie, Celula teroristă, Alias, The Shiled – Lege şi fărădelege, Jericho, spectaculoasele curse de raliuri în exclusivitate prin WRC Shakedown şi filme vedetă ale genului de acţiune. Sa nu uitam de AXN Film Fiesta: blockbusterele de acţiune, mister şi aventură. Anul trecut AXN a triplat acţiunea şi misterul aducând încă două canale tematice: pentru cei care doresc să deschidă poarta către o altă dimensiune –  AXN SCI-FI, iar pentru cei care vor sa afle mai multe indicii – AXN CRIME, iar din iulie 2007 Animax, cel mai de succes canal TV de animeuri,  emite în România.

Din 2006 AXN are un nou aspect grafic(un look nou), extrem de inovativ şi modern şi transmite programele dedicate pentru România, având un feed separat.
”Sunt foarte mândru de ceea ce a realizat AXN în aceşti 4 ani. Avem o echipă minunată în regiune şi ne-am propus să furnizăm telespectatorilor AXN un serviciu de calitate. Vom continua să investim în AXN.”, a declarat Stephen White, General Manager SPTI Networks Central Europe.

AXN are acum în regiune un număr de 9.5 milioane de privitori, dintre care peste 3 milioane se află în România.
 
La mulţi ani, AXN şi îţi mulţumim pentru experienţa oferită!

AXN doreşte să mulţumească direcţiei de media Cable Direct.

Bucuresti, 31.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *