free download 78 travel guides written by experts

4 ACE-pr&publicity estimeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro

pentru anul 2007
 
Aderarea României la Uniunea Europeană, alinierea serviciilor de PR oferite la standardele internaţionale, alături de îmbunătăţirea performanţei echipei de lucru sunt factorii care au contribuit la creşterea profitabilă a agenţiei 4 ACE încă de la începutul acestui an

4 ACE-pr&publicity a raportat în primul semestru al anului 2007 o cifră de afaceri de 420.000 de euro, iar pentru întregul an, estimează că aceasta se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, ceea ce reprezintă o creştere de peste 300%, comparativ cu rezultatele înregistrate în anul 2006. Creşterea spectaculoasă a cifrei de afaceri 4 ACE se datorează extinderii serviciilor oferite de agenţie, în perspectiva aderării României la Uniunea Europeană, fapt care a condiţionat îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor de relaţii publice pe piaţa din România şi, în acelaşi timp, creşterea numărului de solicitări privind acest tip de servicii din partea clienţilor locali şi internaţionali.

Potrivit oficialilor companiei, 4 ACE a pregătit acest moment încă din 2005, când a devenit membru fondator al reţelei internaţionale de PR – PR Network. Totodată, agenţia a întreprins mai multe acţiuni în vederea creării unor pachete de servicii aliniate la standardele internaţionale, precum înfiinţarea primei divizii specializate de publicity din România sau crearea unor proceduri de lucru la nivel european.

„Anul 2007 reprezintă materializarea eforturilor depuse de agenţia 4 ACE, timp de 4 ani, în scopul dezvoltării unor servicii performante, aliniate la standarde europene. Creşterea agenţiei de-a lungul anilor a fost una controlată şi stabilă. După 2007 ne propunem revenirea la această creştere constantă, cu scopul întăririi agenţiei şi a îmbunătăţirii permanente a calităţii serviciilor.”, declară Elena Olteanu General Manager 4 ACE-pr&publicity. 

În prezent, 4 ACE-pr&publicity se află în topul agenţiilor de relaţii publice din România, aflându-se într-un ritm accelerat de dezvoltare. Pentru anul 2008, agenţia îşi propune creşterea cu 50% a cifrei de afaceri.

Bucuresti, 30.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *