free download 78 travel guides written by experts

4 ACE-pr&publicity comunica pentru formatia Hi-Q

Hi-Q a decis să îşi comunice imaginea şi valorile prin intermediul 4 ACE-pr&publicity

Agenţia 4 ACE pr&publicity va comunica începând cu luna iunie pentru Hi-Q, cea mai populară trupă pop. Odată cu împlinirea celor 10 ani de existenţă în peisajul muzical autohton, membrii trupei, Nicoleta, Mihai şi Florin vor să facă trecerea la un nou nivel în evoluţia carierei lor.

În ceea ce priveşte comunicarea, contul de PR al trupei Hi-Q va fi gestionat de către agenţia 4 ACE- pr&publicity. “Ne propunem ca experienţa acumulată în comunicarea pentru clienţi din domeniul muzical, precum MTV, să reprezinte un atu în promovarea cu succes a imaginii trupei Hi-Q” spune Elena Olteanu, General Manager, 4 ACE pr&publicity.

“Trupa Hi-Q a dovedit deja că este o formaţie matură care a reuşit să se păstreze în topuri şi în preferinţele românilor timp de 10 ani. Cu noul nostru album, Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!”, dorim să le prezentăm fanilor în acelaşi timp aceeaşi formaţie pe care o cunosc şi o îndrăgesc şi totuşi una mereu nouă. Ne dorim ca prin colaborarea cu 4 ACE-pr&publicity să ne apropiem din ce în ce mai mult de publicul nostru, care ne-a dovedit deja că este interesat de proiectele, planurile şi noutăţile trupei Hi-Q”, spune Mihai Sturzu, membru Hi-Q.

Publicul va fi astfel în permanenţă la curent cu toate noutăţile trupei Hi-Q, fie că este vorba de noi videoclipuri, concerte susţinute de trupă, evenimente la care îşi aduc aportul sau succese realizate în cariera lor. Toate acestea sub semnul evoluţiei Hi-Q alături de fanii săi, de-a lungul celor 10 ani, de la trupă dance la trupă pop cu band 100% live.

Cel mai recent album al trupei Hi-Q se numeşte Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!” şi este compus din cele mai bune melodii reinterpretate acustic cu band 100% live.

Despre Hi-Q
Formaţia pop a luat naştere în 1996, la Braşov, iar un an mai târziu se lansa albumul “The very best of Hi-Q”. Până în prezent, Hi-Q a lansat pe piaţă 7 albume, 16 videoclipuri, obţinând mai multe premii muzicale şi nominalizări importante. Ultimul album al trupei se numeşte Best of – Acustic “De 10 ani vă mulţumim!” prin care Hi-Q mulţumeşte publicului pentru cei 10 ani de susţinere. Începând cu anul 2007, Hi-Q trece la un nou nivel în cariera muzicală, având un band de 6 instrumentişti, cu ajutorul cărora susţin live toate evenimentele muzicale la care participă. Numărul estimat de albume Hi-Q vândute până în prezent este de 300.000.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *