metalshow

3TS investeste 4 milioane de euro in Avangate

Noul capital va fi destinat în principal dezvoltării operaţiunilor Avangate în America de Nord şi Europa, precum şi inovaţiei în tehnologie

Avangate, companie ce oferă servicii de distribuţie electronică de software şi soluţii de management al partenerilor, anunţă intrarea în acţionariat, printr-un pachet minoritar de acţiuni, a 3TS Capital Partners, prin Fondul pentru Tehnologie în Europa Centrală şi de Est S.C.A. SICAR, cunoscut şi ca Fondul de Creştere 3TS Cisco. În urma tranzacţiei, Avangate va primi o investiţie de 4 milioane de euro în următoarele 6 luni.

Fondul de investiţii 3TS, înfiinţat în noiembrie 2007, este un fond de capital de risc susţinut de CISCO ca investitor ancoră. Fondul vizează investiţii în companii din domeniile tehnologie, media şi comunicaţii, din Europa Centrală şi de Est.

Înfiinţată în 2005, compania Avangate a avut o evoluţie ascendentă, dublându-şi veniturile aproape în fiecare an. Principalul obiectiv al Avangate este să susţină evoluţia rapidă a industriei de software internaţionale, asigurând producătorilor de software o imagine foarte clară şi control complet asupra vânzărilor, fie că acestea sunt generate online sau prin canale de distribuţie offline.

Investiţia 3TS Capital Partners va permite companiei Avangate să crească şi mai rapid, prin consolidarea prezenţei sale globale, fără a se abate însă de la strategia stabilită pentru anul 2011. Avangate este dedicată inovaţiei în tehnologie şi va continua să pună accent pe localizare şi personalizare pentru a ajuta companiile de software să îşi optimizeze procesele de vânzare şi să atingă pieţe noi într-un mod eficient şi rentabil.

“Avangate este o companie extraordinară şi o achiziţie valoroasă pentru portofoliul nostru actual. Are o tehnologie de talie mondială şi abilitatea de a se adapta la cerinţele clienţilor săi la nivel global. Aşteptăm cu entuziasm să lucrăm cu Avangate în perioada următoare  pentru a ajuta compania să îşi atingă potenţialul maxim ca lider în oferirea soluţiilor de eCommerce”, a spus Daniel Lynch, Managing Partner 3TS Capital Partners.

“Suntem încântaţi de investiţia pe care a făcut-o Fondul 3TS Cisco în Avangate. Compania este orientată către dezvoltare şi creştere, iar noul capital va fi destinat în principal extinderii operaţiunilor în America de Nord şi Europa, precum şi dezvoltării noilor tehnologii menite să susţină baza noastra de clienti aflată în continuă creştere. Expertiza fondului de investiţii în a susţine afacerile din domeniul tehnologiei în Europa va fi, fără îndoială, de mare ajutor companiei”, a adăugat Carmen Sebe, CEO Avangate.

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *