free download 78 travel guides written by experts

3M a prezentat Solutii de Siguranta Personala si de Securitatea Datelor

la Black Sea Defense & Aerospace 2014

Black Sea Defense & Aerospace (BSDA) este una dintre cele mai mari expozitii de echipament militar din Romania. Ajuns deja la a cincea editie, evenimentul atrage atat expozanti cat si numerosi vizitatori din tara si din strainatate. Anul acesta au expus la BSDA 200 de companii din 15 tari.

Printre cei 200 de expozanti prezenti la evenimentul din acest an se numara si compania multinationala 3M, cu o prezenta de peste 15 ani in Romania si cu peste 100 de ani de la infiintare, al carui principiu fundamental este inovatia continua. Investitiile permanente in cercetare au plasat 3M in pozitia de producator al unor echipamente si sisteme care imbunatatesc viata oamenilor din intreaga lume.

3M a prezentat o gama variata de produse care acopera atat aria de siguranta personala, cat si partea de securitate a datelor.

Protectia ridicata pentru cei care ne ofera la randul lor protectie si securitate este o prioritate pentru 3M. Echipamentele de protectie precum ochelari de protectie, antifoane pasive interne si externe, antifoane active cu comunicatii, au la baza inovatia 3M astfel incat purtarea lor sa fie confortabila si sa ofere protectie ridicata pentru cei care intra in contact direct cu zonele de conflict.

Identificarea cu acuratete a personalului civil sau militar poate face diferenta. 3M este lider global in solutii de identificare biometrica si autentificare a documentelor de identitate sau calatorie, venind cu solutii inovatoare pentru zona militara in scopul utilizarii in zonele de conflict sau in perimetre militare securizate. Solutiile software si echipamentele de identificare amprente, iris sau identificarea faciala vin in intampinarea nevoilor clientilor guvernamentali, punand la dispozitia acestora experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

Expozitia Black Sea Defense & Aerospace a avut loc in perioada 14 – 16 mai 2014 in incinta Romaero Baneasa si s-a bucurat de sprijinul Guvernului Romaniei, al Serviciului Roman de Informatii si al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Cei aproximativ 15.000 de vizitatori care au venit in acest an la BSDA au avut sansa de a vedea aeronave de ultima generatie, echipamente de logistica militara, armament, munitie, masini blindate, programe destinate sigurantei cibernetice, dar si echipamente de protectie indispensabile in zonele de conflict precum antifoane pasive si active, ochelari de protectie, echipamente pentru securitatea datelor.

Fiecare zi a evenimentului a avut o tematica specifica, asociata cu demonstratii de profil: show aviatic, interventie a pompierilor, interventii ale jandarmeriei etc. Miercuri, 14 mai, a fost Ziua Ministerului Apararii Nationale; joi, 15 mai, a fost Ziua Ministerului de Interne si vineri, 16 mai, a fost Ziua Serviciilor de Informatii.

Scopul expozitiei BSDA este de a crea oportunitati pentru parteneriate strategice cu companii reputate in domeniu si de a promova in plan international industria de aparare a Romaniei.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *