free download 78 travel guides written by experts

32.000 de afisari generate intr-o singura zi de pe mobil direct pe ecranele digitale din Bucuresti

· Joi, 28 noiembrie, start-up-ul românesc The Pole Society a oferit spre testare gratuită bucureștenilor prima soluție de advertising de pe mobil pe outdoor digital (DOH).
· The Pole este primul serviciu din lume care permite crearea unui poster doar cu ajutorul telefonului mobil si urcarea lui direct pe un ecran digital.

Peste 32.000 de afișări media au fost obținute în 24 de ore, în urma lansării aplicației The Pole, prima soluție de advertising de pe mobil pe outdoor digital (DOH), pe 28 noiembrie. Cu o medie de aproximativ 50 de afișări pentru fiecare ad urcat, The Pole si Phoenix Media au semnat o premieră pentru advertising la nivel local și internațional.

Cele 24 de ore de testare gratuită au generat ad-uri, afișe sau mesaje în nume personal dintre cele mai variate pe ecranele digitale din centrul Bucureștiului.

”Ne-a bucurat cel mai mult faptul că au reacționat cei cărora le este adresată mai ales această aplicație, adică business-urile mici și medii, prestatorii de servicii, cei care nu au bugete considerabile de investit în promovare media. Am primit postere pentru promovarea unor săli de fitness sau service-uri auto, până la promovarea de aplicații web și mobile, blog-uri personale sau site-uri de e-commerce. Evenimente de weekend sau Black Friday au fost alte subiecte care au generat număr mare de postere și afișări.” afirmă Bogdan Savonea, co-fondator The Pole Society.

Totodata, pe ecranele digitale din centrul Bucurestiului au apărut declarații de dragoste dedicate de către utilizatori familiilor lor dar și postere create de suporteri, cu mesaje pentru conducătorii fotbalului românesc.

”Outdoor-ul digital este canalul de comunicare în masă care înregistrează cea mai mare creștere în industria de outdoor la nivel global. Permite interactivitate și proiecte speciale cum este The Pole, costurile se reduc iar campaniile devin mai eficiente. Cei mai multi dintre utilizatorii care au urcat joi ad-uri prin aplicația creată de The Pole Society au folosit pentru prima dată outdoor-ul digital pentru promovarea produselor și serviciilor sau pur și simplu a trimite un mesaj cuiva drag și i-au putut testa beneficiile. Am înregistrat, de altfel, una dintre cele mai mari rate de solicitare ale anului.” a declarat Dio Boaca, General Manager Phoenix Media.

The Pole devine de acum cea mai rapidă și accesibilă soluție pentru a distribui conținut promoțional pe ecranele digitale din centrul orașului.

Platforma prezentată în premieră de către The Pole este lansată în parteneriat cu mobilPay MasterCard Mobile, prima soluție de plăți cu telefonul mobil din România, dezvoltată de Netopia mobilPay, liderul pieței de microplăți prin telefonul mobil și Phoenix Media, prima companie specializată în outdoor digital, cu peste 10 ani de experiență în industria de advertising din România.

Pentru moment, aplicația acoperă peste 40 de ecrane digitale în București, urmând să devină valabilă și în alte destinații precum New York sau Dubai, începând cu 2014.

Despre The Pole

The Pole este o aplicație în care poți atât să afli rapid ce evenimente au loc în jurul tău, pentru a selecta, rezerva sau cumpăra bilete cât și să creezi happening-uri și a fost lansată în vara anului 2013. The Pole oferă o paletă de instrumente grafice și de socializare, dedicate evenimentelor care se întâmplă chiar lângă tine și pentru a face fiecare ieșire o amintire de neuitat. Start up inovator lansat în România și care urmează să se extindă internațional începând cu 2014.

Mai multe informații pe www.thepolesociety.com

Despre mobilPay MasterCard Mobile

mobilPay MasterCard Mobile este prima soluție de plată prin telefonul mobil, dezvoltată de liderul pieței de microplăți cu telefonul mobil, Netopia mobilPay, prin care deținătorii de MasterCard pot plăti cu telefoanele lor mobile pentru produse sau servicii furnizate de către rețelele de parteneri. Deținătorii de card MasterCard® pot să folosească această aplicație pentru a plăti facturi sau pentru a-și reîncărca cartele, cât și pentru a cumpăra produse, servicii sau oferte exclusive. Aplicația este disponibilă gratuit pentru smartphones prin AppStore și Play Store.

www.mobilpay.ro

Despre Phoenix Media

Phoenix Media este liderul pieței de outdoor digital, cu o experiență de peste 10 ani în industria de advertising din România și care deține în prezent o amplă rețea de panouri, TV Screen-uri și LCD-uri Outdoor. In 2005, Phoenix Media a introdus pentru prima dată în România ecrane de OOH digitale, în 2010 targetarea personalizată, primul sistem de promovare pe intervale orare iar în 2013 prima rețea de comunicare OOH digital din Centrul Vechi al Bucureștiului.

//www.phoenixmedia.ro/

Bucuresti, 04.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *