bucharest tech week 2021

30 de zile pentru privatizarea ITC si Famos

Colegiul Director al AVAS a aprobat prelungirea cu 30 de zile a ofertelor de vânzare a pachetelor de acţiuni deţinute la ITC Bucureşti şi Famos Suceava.

Oferta iniţială de vânzare a acţiunilor S.C. ITC – Institutul pentru tehnică de Calcul S.A. Bucureşti a fost valabilă 180 de zile de la publicarea anunţului, respectiv 16.07.2007. Ulterior, oferta a fost prelungită cu 30 de zile până în 15.08.2008.
Prin ultima hotărâre a Colegiului Director al AVAS, oferta este valabilă până în data de 14.09.2007.

Privatizarea se face prin metoda negocierii pe bază de oferte tehnice. Din cei 10 ofertanţi, cinci au trecut de etapa de precalificare:

·        Consorţiul ITC XXI, format din S.C. Softnet Services Srl, S.C. Amerilex Srl şi S.C. Felix IT S.A.;

·        S.C. Straero S.A.;

·        Consorţiul format din S.C. Transbordare Vagoane Marfă S.A. şi Roşu Dorin Florin;

·        Consorţiul format din Asociaţia PAS ITC, S.C. ITC Netwoerks Srl şi S.C. ICPE Electrocond Technologies S.A.;

·        Consorţiul format din S.C. Impuls Company Srl şi Cristian Nicolae.

În prezent, comisia de privatizare a trecut la etapa de analiză a documentelor de participare depuse de cei cinci ofertanţi precalificaţi.

Valabilitatea ofertei de privatizare a pachetului de acţiuni deţinut de AVAS la SC FAMOS SA Suceava a fost prelungită până la data de 17.09.2007. Noul termen este necesar pentru ca AVAS să finalizeze negocierile cu ofertantul SC TOP GENKO SA în vederea încheierii contactului de vânzare-cumpărare acţiuni.

Valabilitatea ofertelor de vânzare a pachetelor de acţiuni a fost prelungită conform prevederilor art. 7, alin (2) din Legea nr. 137/2002, cu modificările şi completările ulterioare: “instituţia publică implicată poate decide justificat prelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare pentru perioade succesive ce nu pot depăşi 30 de zile fiecare şi care nu pot însuma mai mult de 180 de zile”.

Bucuresti, 9.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *