free download 78 travel guides written by experts

30 de tineri merituosi vor beneficia de a treia editie

a programului academic SIVECO

In luna mai a acestui an incepe a treia editie a Academiei SIVECO, un program de recrutare si pregatire profesionala special conceput pentru studentii in ani terminali sau la master de la  doua cunoscute institutii de invatamant superior din Bucuresti – Academia de Studii Economice (A.S.E.) si Universitatea Politehnica Bucuresti.

 
„Prin „Academia SIVECO”, incercam sa realizam o punte intre studiu si practica, atat de necesara astazi pentru tinerii absolventi. Ne propunem prin acest program ambitios sa pregatim viitori angajati pentru toate departamentele din SIVECO Romania, sa le dezvoltam abilitatile necesare pentru activitatea lor ulterioara, dandu-le in acelasi timp posibilitatea sa raspunda si indatoririlor de studenti”, declara Daniela Bichir, Vice-presedinte Calitate&Resurse Umane la SIVECO Romania.

Programul Academic SIVECO este o sansa unica pentru studentii aflati la ”inceput de drum” in domeniul IT, pentru ca admiterea in program nu necesita nicio experienta prealabila. Programul asigura  celor selectati burse lunare, alaturi de participarea la cursuri predate de practicieni si traineri cu experienta, unde iau contact cu cele mai noi tehnici de predare si asimilare a informatiei. Un aspect esential al programului este acela ca, dupa terminarea lui, absolventii primesc si un contract de angajare in cadrul companiei.

Practic, tinerii „academicieni” sunt juniori SIVECO, castigand astfel sansa reala de a isi incepe cariera intr-o companie de mari dimensiuni si perspective din mediul de business romanesc si regional. „Academia SIVECO” are multiple specializari – de la cele tehnice, pana la consultanta, implementare si vanzari. Mai mult, tinerii au acces si la cursuri de „soft-skills”, unde isi pot dezvolta abilitatile de comunicare si prezentare, importante pentru dezvoltarea viitoare a unui tanar specialist.

„Academicienii” lucreaza alaturi de oamenii din echipa SIVECO – unii dintre cei mai buni specialisti de software din Romania. Și, precum ceilalti angajati din companie, sunt integrati intr-un plan de cariera realizat conform cu dorintele si propriile performante, dar si cu cerintele de business. Studentii pot beneficia de un program part-time si de timp pentru studiu in perioada sesiunilor.

„In esenta, „Academia SIVECO” este un program de specializare a tinerilor in domeniul IT si, totodata, o oportunitate pentru absolventii si studentii ce isi doresc o cariera in acest sector. A deveni parte a echipei SIVECO echivaleaza cu a te integra intr-o companie de prestigiu, care a fost dintotdeauna deschisa tinerilor, investindu-i cu increderea pe care noi consideram ca o merita”, declara Daniela Bichir, Vice-presedinte Calitate&Resurse Umane la SIVECO Romania.

Liderul caselor romanesti de software, SIVECO participa activ la formarea unor specialisti capabili sa se integreze cu rapiditate in colective si proiecte ambitioase. Incurajand studentii sa invete si angajandu-i pe cei mai entuziasti si merituosi dintre ei, SIVECO investeste pe termen lung in tinerele talente si continua sa fie o companie deschisa lor.

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *