free download 78 travel guides written by experts

30 de ani cu IRIS, in direct prin RDS.Link LIVE

RDS.Link LIVE! în colaborare cu Europa FM trasmit în direct pe site-ul www.europafm.ro, concertul extraordinar IRIS de promovare a ultimului album "Cei ce vor fi". Evenimentul marchează cea de-a 30 a aniversare de existenţă a formaţiei IRIS, iar concertul live va avea loc joi, 25 octombrie, în Club Spice din Bucureşti, începând cu ora 22.00.

Pentru aniversare, trupa IRIS a lansat un album nou, un poem rock, ce pune în evidenţă experienţa acumulată într-o carieră atât de lungă. La eveniment vor fi ascultate 24 de piese, în frunte cu noul single, "Iris Aeterna". „Cei ce vor fi” este albumul pentru care IRIS a colaborat cu Maia Morgenstern, Florin Chilian, Tudor Chirilă, Felicia Filip, Nicu Covaci, Adrian Despot, Adrian Pintea, Paula Seling, Mike Godoroja, Vlad Mirita şi cu Nuţu Olteanu. Cei care nu pot fi prezenţi la petrecere, au ocazia să urmărească întregul recital ÎN DIRECT pe site-ul www.europafm.ro, transmisie oferită cu sprijinul conexiunii Fiber Link – internet cu viteza luminii, de la RDS.Link.    

Înfiinţată în 1977, trupa IRIS a trecut prin numeroase schimbări de formulă, cea mai reprezentativă fiind grupul ce a avut în componenţă cuplul de chitarişti Nuţu Olteanu – Adrian Ilie, avându-l solist pe Cristian Minculescu. În cei 30 de ani de activitate, IRIS a încântat milioane de fani cu unele dintre cele mai bune melodii rock din România: Doar Pentru Voi, Trenul Fără Naş, De vei pleca, Strada ta, Pe Ape, Floare de Iris.
RDS.Link Live! – mişcarea care a redefinit Internetul – este prima conexiune de Internet broadband din România care oferă abonaţilor săi servicii de conţinut live. Cu fiecare eveniment, serviciul îşi propune să ajungă cât mai aproape de preferinţele şi nevoile de divertisment ale abonaţilor săi, RCS & RDS oferindu-le astfel posibilitatea, să se bucure de avantajele unei tehnologii de ultimă oră: streaming video live (transmisia video şi audio a unui eveniment, în direct, prin conexiunea la Internet de acasă), la o rezoluţie de calitate (800/640 pixeli) şi sunet stereo.

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *