metalshow

3 oferte câștigătoare pentru fanii fotbalului, de la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery susține fotbalul și a pregătit trei oferte speciale dedicate microbiștilor. Astfel, până pe 10 iulie, iubitorii fotbalului și nu numai pot comanda diferite preparate din meniu și vor primi gratuit doze de bere.

„Fotbalul reunește prietenii în fața televizorului pentru momente de neuitat. Emoția grupului și spiritul unei astfel de seri creează amintiri frumoase, care sunt completate perfect de pizza, paste și bineînțeles, bere. De aceea, îi invităm pe clienții noștri să se pregatească pentru meciurile din campionat cu noile noastre oferte, create special pentru împătimiții fotbalului”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 


Pizza Hut Delivery își echipează fanii de meci cu trei oferte speciale, ce includ produse consacrate din meniu:
Oferta Repriza 1 conține o pizza medie pe blat Tradiţional, la alegere dintre reţetele Ţărănească, Supremă, Picantă și gratuit o bere Tuborg 0.5L pentru doar 29 lei;
Oferta Repriza 2 cuprinde o pizza medie Roma, pe blat Tradiţional, paste Marinara și gratuit două beri Tuborg 0.5L, la prețul de 47 lei;
Oferta Prelungiri include o pizza mare Rodeo, pe blat Tradiţional, 5 Aripioare de pui, cartofi copţi cu un sos la alegere și gratuit, două beri Tuborg 0.5L, la prețul de 56 lei.

De asemenea, în această perioadă, Pizza Hut Delivery a pregătit concursuri speciale pentru fani pe pagina de Facebook, unde îi invită să #pariezepepizza pentru a câștiga vouchere cu ofertele din meniu.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *