Shadow

3 motive să spui da sportului în această iarnă cu 4F

Chiar dacă parcă că zilele reci nu se vor termina, iar temperaturile scad foarte des sub 0 grade, iarna poate fi totuși un sezon propice pentru a vă bucura de activitățile sportive preferate. Fie că vă plac sporturile de iarnă și abia așteptați să ajungeți pe pârtiile din România sau Europa, preferați antrenamente în sălile de sport sau iubiți să alergați în parc, brandul 4F vă oferă toate motivele pentru a nu renunța la a face sport, chiar și în sezonul rece.

1. Fii regina pârtiei! Alege echipamentul de ski 4F pentru un look regal ce va atrage toate privirile pe pârtie, oferindu-ți în același timp libertate de mișcare și confort. Bucură-te de sporturile de iarnă cu o jachetă colorată, pantaloni mono-culoare și o pereche de mănuși călduroase, iar pârtia va fi cucerită!


2. Un nou inceput este o călătorie spre cea mai bună versiune a ta! Îndrăznește să reiterezi rezoluțiile acestui nou an și să rămâi motivat. Cum? Nimic mai simplu: un tricou roz, stretchy, cu mâneci lungi și o pereche de pantaloni care asigură căldura și confortul în timpul antrenamentului. Cine a spus că sala de sport și moda nu fac cea mai bună echipă?

3. Sporturile de iarnă sunt cele mai bune prietene ale sănătății. Condiții meteo dificile? Este timpul pentru alergări în parc! Unul dintre cele mai importante avantaje în practicarea sportului în timpul iernii este că, datorită zăpezii, efortul este mai mare, iar acest lucru ajută la întărirea inimii și întregului sistem cardiovascular. Alegeți bluza termică 4F preferată și bucură-te de confort sporit și eficiență în retenția excesului de umiditate din timpul antrenamentelor intense din sezonul rece.

“Brandul 4F își propune să încurajeze oamenii să faca sport indiferent de anotimp și de condițiile meteorologice, iar sezonul rece nu face excepție. Astfel, colecțiile de iarnă au fost concepute drept un mix între cele mai cool tendințe și tehnologii avansate și sunt, prin urmare, cele mai puternice aliate pentru sportivii amatori și profesioniști,  oferindu-le acestora confort termic și ușurință în mișcare. Ne dorim să se lase inspirați de propunerile 4F, să spună da sportului și să ne viziteze în magazinele noastre din Bucuresti în Park Lake, Mega Mall și Promenada “, declară Malgorzata Gabryś  – Head of Expansion & Investment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *