bucharest tech week 2021

3 motive pentru care mancarea raw vegan reprezinta o alternativa excelenta la preparatele conventionale

Stilul nostru alimentar s-a schimbat destul de mult in lumea aceasta moderna in care traim avand in vedere ca timpul limitat ne obliga parca sa ne alimentam mai mereu pe fuga si de cele mai multe ori, nesanatos. De-a lungul timpului studiile au demonstrat foarte clar faptul ca intre alimentatie si starea noastra de sanatate exist o legatura foarte stransa, astfel ca sintagma “esti ceea ce mananci”nu este deloc departe de realitate.

Pentru ca avem din ce in ce mai putin timp liber la dispozitie si pentru ca produsele alimentare conventionale reusesc adesea sa ne ademeneasca prin mirosul si aspectul lor. Acest lucru insa nu inseamna ca nu avem la dispozitie alternative sanatoase sau ca nu avem posibilitatea de a adopta un stil de viata diferit, bazat pe o alimentatie echilibrata.

raw vegan

sursa foto

Pentru acest lucru insa este nevoie desigur de multa disciplina, pentru ca bucataria raw vegan ne intampina in prezent cu numeroase preparate apetisante si rezistibile, care pot inlocui cu mare usurinta produsele alimentare nesanatoase, care fac rau organismului.

A manca sanatos nu reprezinta nicidecum o moda, chiar daca poate recent acest lucru ni se prezinta in acest mod, ci reprezinta mai degraba o alegere responsabila pe care o facem fata de noi si de sanatatea organismului nostru. Mai mult decat atat, mancarea raw vegan are un gust desavarsit si nu reprezinta nicidecum un compromis daca vorbim despre gust. Iata asadar cateva motive pentru care sa alegi mancarea raw vegan in detrimentul celei conventionale, ori de cate ori ai posibilitatea.

Sanatate la superlativ.

Daca exista un motiv foarte bine intemeiat pentru care mancarea raw vegan reprezinta o alternativa excelenta la produsele alimentare conventionale acela se datoreaza faptului ca la mijloc este vorba despre sanatate. Un lucru foarte important pe care trebuie sa il intelegem despre mancarea raw vegan este faptul ca in procesul de preparare al acesteia nu se utilizeaza flacara. Cu alte cuvinte, toate preparatele acestei bucatarii sunt alcatuite din fructe si legume proaspete, astfel ca in procesul de preparare nu se pierde deloc aportul de nutrienti.

Gust desavarsit.

Poate ca mancarea sanatoasa nu arata la fel de apetisant precum cea pe care o consumam in mod regulat, insa cu certuitudine aceasta are un gust desavarsit. Chiar daca este un lucru destul de greu de crezut, mancarea raw vegan pare sa aiba un real succes si in cazul celor mici, care in general nu se impaca foarte bine cu fructele sau cu legumele. Din acestea insa pot rezulta niste meniuri exceptionale, astfel ca daca iti doresti sa iti schimbi stilul alimentar, astazi ai posibilitatea de a face acest lucru foarte usor avand in vedere ca exista numeroase bistro-uri care iti permit sa plasezi o comanda de mancare vegetariana direct de pe site.

Un mod practic si simplu prin care iti poti schimba stilul alimentar.

Schimbarea stilului alimentar este departe de a fi un lucru simplu, mai ales astazi cand suntem inconjurati la tot pasul de tentatii culinare de tot felul. Dat fiind faptul ca mancarea vegetariana este gustoasa, vei avea posibilitatea de a descoperi in acelasi timp alte gusturi, care s-ar putea chiar sa te faca sa uiti in totalitate de alimentele nesanatoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *