free download 78 travel guides written by experts

3 exemple de clădiri care asigură cele mai înalte standadre de locuire în industria ospitabilității. Ce au în comun?

Care sunt principalele cerințe ale clienților din industria ospitabilității? Intimitate, confort și servicii impecabile.

Pentru investitorii în unități de cazare primează aspecte precum costurile minime de administrare a clădirilor care să permită finanțarea unor servicii superioare, soluțiile de arhitectură și design atractive care să atragă atenția clienților și siguranță din toate punctele de vedere. Materialele de construcție utilizate în realizarea celor mai de succes hoteluri joacă un rol foarte important în asigurarea tuturor acestor condiții. Iată trei exemple de unități hoteliere de succes care au un lucru în comun: materiale de zidărie premium furnizate de YTONG.

Hotelul Sky Blue este amplasat la o mică distanță de Ploiești și face parte dintr-un centru de activități de recreere și evenimente. Hotelul este destinat clienţilor business şi celor interesaţi de turismul de wellness şi sănătate. O construcție metalică existentă reconvertită și o construcție pornită de la zero compun acest hotel, dezvoltat în jurul unei curți interioare ce cuprinde o piscină, terasă de vară și alte multe spații plantate.

Unul dintre obiectivele urmărite de arhitecți a fost obținerea unui consum energetic minim. Toate materialele de construcție alese respectă acest deziderat. Dacă pe acoperișul hotelului au fost montate panouri solare care nu sunt vizibile de la nivelul solului, pentru realizarea pereților a fost ales produsul care oferă cel mai înalt coeficient de izolare termică la nivelul zidăriei, respectiv blocurile de zidărie YTONG.

Sursă foto: booked.net

Un proiect inedit devenit simbol al orașului Manchester este clădirea Beetham Tower. Clădirea mai este denumită Hilton Tower, cu toate că a fost gândită și cu o componentă rezidențială și de office. Hotelul Hilton ocupă astăzi 22 de etaje din cele 47 ale celei mai înalte clădiri din Marea Britanie, din afara Londrei. Clădirea Beetham are 167 de metri, depășind cu 30 de metri – echivalentul a zece etaje – cea mai înaltă clădire din România.

Hilton Manchester Deansgate Hotel are 259 de camere care oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru turiștii care îi trec pragul. Blocurile de zidărie YTONG au fost preferate pentru greutatea redusă care nu încarcă structura și permite construcții ample pe verticală. De asemenea, utilizarea soluțiilor YTONG pentru pereții de compartimentare a conferit constructorilor un plus de siguranță la incendii, dar și o izolare fonică mai bună.

Sursă foto: gedlaundrychutes.co.uk

Hotelul Four Seasons din Shanghai este un etalon în asigurarea unor condiții de lux pentru oaspeții săi. Amplasat în inima centrului istoric al Shanghaiului, această clădire cu 37 de etaje oferă camere și servicii de lux care includ facilități precum centre de SPA somptuoase și o selecție amplă de restaurante renumite. Proiectul inițial prevedea aici construcția unei clădiri de birouri. Transformarea clădirii în hotel de lux a venit într-o fază ulterioară.

YTONG asigură oaspeților un confort superior prin faptul că este un material natural și mineral 100% permițând reglarea nivelului de umezeală la interior. Materialele de construcție utilizate au permis eficientizarea costurilor de administrare ale clădirii . Proprietarii își pot concentra, astfel, toate eforturile pe seriviciile oferite clienților transformând timpul petrecut aici într-o experiență memorabilă.

Sursă foto: hok.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *