free download 78 travel guides written by experts

3 editii, peste 35 de animalute adoptate

Targul de adoptii din Parcul Obor continua cu editia a IV-a

Asociatia ROBI a relansat in 2009 campania "Coloreaza-le viata – Un prieten pentru sufletul tau!", prin intermediul targului de adoptii din Parcul Obor. Targul se desfasoara in fiecare sambata, intre orele 12:00 si 18:00.

Primele trei editii ale Targului de adoptii din Parcul Obor s-au incheiat cu succes. Au fost adoptate peste 35 de animalute, catei si pisici.

Evenimentul din Parcul Obor se desfasoara cu sprijinul Primariei Secorului 2 (ADP Sector 2) si aduce in fata doritorilor animale fara stapan, caini si pisici. Daca va hotarati sa adoptati un catelus sau o pisicuta in cadrul acestei campanii, este necesar sa aveti la indemana buletinul in original si o copie dupa acesta. Adoptiile se incheie exclusiv pe baza unui contract de Donatie-Adoptie! Prin semnarea contractului, noul dumneavoastra prieten va putea fi identificat cu usurinta. In cazul in care, din diferite motive, realizati ca alegera facuta nu este conforma cu asteptarile dvs, contractul va ofera posibilitatea de a returna animalutul Asociatiei. Mai mult, in baza acestui contract beneficiati de sterilizare gratuita.

Campania are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice, gasirea unor camine permanente pentru animalele fara stapan, dar si informarea si educarea populatiei privind ingrijirea si cresterea animalelor de companie. Este extrem de important ca lumea sa inteleaga ca diminuarea numarului de animale aflate pe strada reprezinta responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Acesta este si motivul pentru care Asociatia ROBI ii sfatuieste de fiecare data pe toti cei care adopta animale si pe cei care au posibilitatea, sa sterilizeze aceste animale, astfel ajutand la prevenirea inmultirii necontrolata a acestora.

***Asociatia isi rezerva dreptul de a amana inceperea targului de adoptii din parcul Obor in cazul in care conditiile meteorologice o impun. Targul va fi reluat in aceeasi locatie si la aceeasi ora in sambata urmatoare.

Imagini de la Targul de adoptii, aici:

//www.4animals.ro/galerie_imagini/4_04_2009/index.html

Bucuresti, 08.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *