Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

3 arme grozave pentru orice pasionat de airsoft

Pasionații de airsoft poate că nu au iubit acest joc sportiv încă din prima clipă. Cu toate acestea au descoperit mai apoi cât de complex poate fi airsoftul și câte beneficii aduce.

luneta airsoft

Dacă pasiunea ta pentru airsoft a ajuns la un alt nivel, acest lucru înseamnă că dorești să ai cât mai multe produse care să te ajute să ai parte de diversitate și performanță. Întrucât acest joc poate fi extrem de variat, atât prin locul unde e jucat, cât și prin tacticile de atac sau produsele folosite, un jucător va dori de multe ori să avanseze și să aibă cât mai multe arme care să îi permită să se joace în mai multe moduri.

Întrucât există numeroase arme airsoft pentru acest joc sportiv precum sunt cele de pe https://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19, am ales câteva modele care te-ar putea însoți în viitoarele tale misiuni.

cz scorpion

CZ SCORPION VZ61 SPRING
Această replică airsoft este realizată din plastic ABS. Are pârghia de armare și butonul de eliberare funcționale iar greutatea de 600 g face arma ușor de folosit. Este o armă precisă atât pentru distanță cât și de aproape, destul de rezistentă la șocuri și este nemaipomenită pentru începători.
Dacă ești la început de drum și nu numai, poți achiziționa această armă care are un raport calitate-preț extrem de bun.

colt

COLT HI-CAPA – MODEL E GOVERNMENT – AEP
Dacă dorești să investești într-un pistol bun care să îți ofere exact de ce ai nevoie într-un joc tensionant, modelul de la E Government este un pistol cu acționare electrică, care are în partea exterioară și componente metalice: catarea anterioară și posterioară, siguranța, butonul de eliberare al încărcătorului. Țeava internă este însă placată cu nickel și capacitatea încărcătorului este de 30 de bile.

Un bonus al acestui pistol îl reprezintă o șină de 20mm pe care poți monta lanterna sau un punctator laser pentru un joc de succes.

shotgun

SHOTGUN FRANCHI SAS 12
Persoanele care au un buget mediu și doresc o replică airsoft foarte lăudată, pot găsi modelul de la Franchi pe https://www.airsoft.ro/. Această armă are o țeavă de calibrul 12 mm care conține trei țevi de calibru 6.08mm dispuse piramidal.

La acționarea acestei arme ai parte de un efect de tip alice. Bilele din țevi sunt lansate și au o dispersie progresivă. Prin ceea ce oferă, dar și prin greutatea de 2 kg și lungimea de peste 1 metru, această armă este extrem de apreciată de jucători. Merită să investești în acest model dacă dorești să ai parte de un joc cât mai bun.

Desigur că există multe tipuri de arme airsoft care să te ajute să ai parte de un joc reușit. Contează mult de ce anume ești interesat, de armele pe care le deții deja și de bugetul tău. Indiferent de ce vrei, cu puține cercetări o să găsești modelul care ți se potrivește.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *