metalshow

2activePR comunica pentru lantul de restaurante Wienerwald

2activePR asigură servicii de relaţii publice pentru renumitul lanţ de restaurante Wienerwald, care va intra pe piaţa din România în această primăvară, cu o investiţie iniţială de 3 milioane de Euro. Strategia de comunicare va consta în activităţi clasice de PR, dar şi evenimente speciale, concursuri, promoţii şi social media.

„Este o ocazie unică să contribui la crearea imaginii unui brand. Wienerwald este o provocare, le mulţumim pentru încrederea acordată şi ştim că „sky is the limit” pentru a arăta ce putem”, spune Corina Bârlădeanu, General Manager 2activePR.

În ţările în care operează, Wienerwald este renumită pentru produsele crocante şi suculente din carne de pui. Wienerwald va aduce în România specialităţile sale, dar dă dovadă şi de flexibilitate în ceea ce priveşte gustul românilor şi poate să dezvolte foarte rapid reţete noi şi să le adapteze la pieţele locale.

Filosofia brandului Wienerwald constă în oferirea de produse gustoase şi sănătoase, datorită faptului că nu se adaugă grăsimi adiţionale în proces, iar echipamentul din restaurant, creat în exclusivitate pentru Wienerwald, permite prepararea puiului în suc propriu, doar la aburi. Carnea de pui este fragedă şi proaspătă, pentru că Wienerwald nu utilizează niciodată carne congelată.

„2activePR ne-a impresionat prin creativitate. În propunerea făcută 2activePR a reuşită să plaseze corect Wienerwald pe piaţa românească folosind o abordare integrată cu idei deosebite”, spune Ali Capa, General Manager Wienerwald.

În următorii trei ani, Wienerwald va deschide 35 de restaurante în ţară, în regim propriu sau prin sistem de franciză. Wienerwald va angaja peste 600 de persoane şi va deveni un partener de afaceri pe termen lung pentru un întreg lanţ de furnizori. Wienerwald deţine 34 de restaurante în Germania şi 33 de restaurante în Turcia. Cifra de afaceri înregistrată de Wienerwald în 2010 a fost de 25 milioane Euro în Germania şi 18 milioane Euro în Turcia.

Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *