free download 78 travel guides written by experts

277 de înscrieri în concursul de arhitectură Imagine Dumbrava Vlăsiei

Cea de-a doua etapă a concursului Imagine Dumbrava Vlăsiei, aceea de înscriere și depunere a proiectelor de arhitectură, s-a încheiat pe 1 aprilie, la ora 23:59. Tinerii arhitecți au întâmpinat cu multă deschidere și entuziasm această provocare, astfel că pe site-ul dedicat competiției, imagine.dumbravavlasiei.ro, au fost 277 de înscriși, dintre care 90 validați.

Demersul de a susține tânăra generație de arhitecți care va duce mai departe o viziune contemporană și de bun simț a arhitecturii românești va continua cu selectarea celor 10 proiecte finaliste care intră în cursa pentru marele premiu – 15.000 de euro și implementarea proiectului de arhitectură în Dumbrava Vlăsiei.

concurs Imagine Dumbrava Vlasiei

După lansarea oficială a concursului și startul înscrierilor, tinerii arhitecți doritori să participe la această competiție au avut ocazia să facă o vizită în Dumbrava Vlăsiei, pentru a descoperi locul unde proiectul imaginat de ei ar putea prinde viață și pentru a se întâlni cu cei patru membri ai juriului. De la aceștia – Adrian Soare de la Cumulus, Horia Bălan de la Dumbrava Vlăsiei, Claudiu Guta de la VEP și Adrian Popescu de la Radio Guerrilla, tinerii au aflat detalii prețioase pentru conturarea unui proiect câștigător.

În perioada 1 – 6 aprilie se va alege un număr de maximum 10 finaliști ai concursului, ale căror proiecte vor fi prezentate pe site-ul dumbravavlasiei.ro, dar și la Radio Guerrilla. Între 10 și 27 aprilie vizitatorii site-ului vor avea posibilitatea să voteze lucrarea preferată. Pe 4 mai, la finalul campaniei publice de promovare a proiectelor finaliste și după încheierea votului public, juriul desemnează lucrarea câștigătoare în funcție de criteriile de jurizare și de numărul de voturi colectat de la ascultători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *