Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

275 de zile pentru a schimba totul

IBIS SE REINVENTEAZĂ

Reţeaua hotelieră ibis a demarat un proiect de rebranding si de reconfigurare a serviciilor. În doar 275 de zile, toate cele 1500 de hoteluri ibis din lume adoptă noua imagine si îsi vor moderniza serviciile.

Ibis face parte din grupul hotelier internaţional Accor, care a dezvăluit în toamna 2011 o nouă strategie internaţională, bazată pe dinamizarea brand-urilor economy.

Astfel, ibis devine un brand-umbrelă care reuneste 3 mărci hoteliere anterioare ale gupului Accor: ibis (cele 900 de hoteluri ibis deja existente în 2011), all seasons care devine «ibis styles» si Etap Hotels care devine «ibis budget».

Noua familie ibis reuneste acum 1500 de hoteluri în 53 de ţări. Programul de reconfigurare a serviciilor si de rebranding al hotelurilor a demarat în aprilie si va fi completat până în decembrie 2012. Cele trei mărci, ibis, ibis styles si ibis budget, au ca obiectiv să ofere cel mai ridicat nivel de confort în categoria hotelurilor economy, peste tot în lume.

Până în prezent, au fost actualizate din punct de vedere al brandului 134 de hoteluri si 14.838 de camere si au fost înlocuite 47.390 de perne.

«Clasificarea tradiţională a hotelurilor în funcţie de numărul de stele este depăsită, în prezent toate mărcile trebuind să ofere servicii moderne, la standarde contemporane si să proiecteze o imagine mai complexă, în concordanţă cu o identitate coerentă. Din acest motiv, mărcile de hoteluri economy ale grupului Accor se reinventează, depăsind limitele clasificărilor tradiţionale. Ibis România va adopta noua imagine de brand până la sfârsitul anului», declară Raluca Mihaescu, director marketing & vânzări ibis România.

Ibis este prezent în România cu 4 hoteluri, două în Bucuresti si câte unul în Sibiu si Constanţa. Toate cele 4 hoteluri vor adopta noua imagine Ibis până la finalul anului.

NOUA FAMILIE IBIS:
3 branduri, 3 personalităţi de hoteluri, care vor să redefinească experienţa sederii în hotelurile economice.

Ibis: te simţi bine la un preţ excelent
Echipe ibis în permanenţă la dispoziţia clienţilor.
Prioritatea ibis: calitatea somnului oaspeţilor : camere moderne,
linistite, confortabile.
Mic dejun generos si variat, de la ora 4.00 am până la ora 12:00.
Gustări la orice oră: mâncare si băuturi disponibile 24/7.
Conectivitate: internet wifi gratuit si webcorner.
Promisiunea ibis: garanţia de satisfacţie în 15 minute (orice
neconformitate este rezolvată în 15 minute, sau cazarea este gratis).

ibis Styles : confort, design unic, servicii all inclusive
Colorat, cu personalitate, cu design interesant la fiecare etaj.
Pat mare, plapuma mare, confort.
Mic dejun nelimitat.
Internet wifi access în tot hotelul.
Loc de joacă pentru copii si post TV pentru copii.

ibis budget : confort de bază, la un preţ mic
Ora de cazare nerestricţionată, cu recepţie 24/7.
Cameră plăcută, cu un pat foarte încăpător.
Dus luminos si spaţios.
Internet wifi and si TV cu ecran plat.
Mic dejun bufet nelimitat.

DESPRE IBIS

În urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri în 92 de ţări, ibis evoluează. Printre principalele noutăţi : un plan de modernizare a paturilor si o nouă configuraţie pentru spaţiile comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului si grijii faţă de clienţi care caracterizeaza brand-ul. Ibis este primul lanţ hotelier care a obţinut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism si calitate, 84% din reţea fiind certificată. Mai mult de o treime din reţeaua ibis este de asemeni certificata ISO 14001, lucru de demonstrează concret implicarea mărcii în protejarea mediului. Înfiinţat în 1974, ibis este Lider European si al 4-lea lanţ de hoteluri economy din lume, cu peste 113.000 de camere si 933 de hoteluri în 53 de ţări.

Bucuresti, 04.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *