metalshow

250 de prieteni la petrecerea anuala FRIENDS Advertising

FRIENDS Advertising şi-a invitat la sfârsitul săptămânii trecute prietenii în clubul La Scena, pentru „tradiţionalele pupături, gustări şi lichide ocazionate de trecerea în fiinţă al celui de-al 5-lea an de existenţă”, dupa cum spunea invitatia. 

Derulat sub semnul prieteniei, evenimentul a fost însoţit de proiectarea unui film ce i-a surprins pe cei de la FRIENDS în situaţii care mai de care mai inedite: la masa de foosball, în pijamale sau fără, pe terenul de fotbal, la teambuilding, pe trasee offroad, etc. 

Alături de clienţi, colaboratori, colegi de breaslă, jurnalişti, o mulţime de prieteni şi persoane publice, evenimentul s-a transformat rapid într-o petrecere pe cinste, ce a ţinut până dimineaţa, odată cu intrarea în scenă a DJ-ului şi a bartenderilor care s-au întrecut în acrobaţii cu shakerele. (fotografii ataşat)

Cei prezenţi au primit la plecare deja tradiţionalul calendar FRIENDS ce cuprinde zilele de naştere ale tuturor apropiaţilor agenţiei. Şi în acest an, echipa de creaţie şi-a surprins invitaţii cu noul calendar FRIENDS, care înfăţisează personaje virtuale născute din colarea portretelor membrilor agenţiei. (ataşat)

„Multumesc tuturor celor prezenţi şi vă aşteptăm şi la anul, în februarie, când vom împlini 5 ani. Aşteptaţi-vă la un eveniment epocal şi la nişte hostesse mult mai înalte”, precizează Sorin Trâncă, Managing Partner FRIENDS Advertising. (tranca@friendsadvertising.ro)

Bucuresti, 26.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *