Kinodiseea

25 iulie – start livrari pentru noul BMW Seria 3 Sedan si Tourin

BMW Seria 3 este modelul care a creat segmentului sedanurilor sport moderne, iar de 40 de ani este privit ca un simbol al acestei clase de automobile. De-a lungul celor şase generaţii, BMW Seria 3 a impus standardele pentru excelenţă dinamică, eficienţă şi design, realizând o conexiune emoţională puternică între experienţa condusului sportiv şi caracterul practic cotidian. Acum, aproape fiecare al patrulea BMW vândut la nivel mondial este un BMW Seria 3 Sedan sau BMW Seria 3 Touring, ceea ce face ca această gamă de modele să fie cea mai de succes din portofoliul mărcii. Cu un design mai puternic, o tehnologie şi mai avansată şi motoare de ultimă oră, noile BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring reprezintă o propunere mai atractivă ca niciodată.

Noile modele pot fi deja comandate la delaerii BMW din reţeaua BMW. Preţurile de început sunt de 25 700 Euro fără TVA (31 868 Euro cu TVA) pentru BMW 318i Sedan (motor de 3 clindri benzină, 1,5 litri, 100 kW/136 CP) şi 26950 Euro fără TVA (33418 Euro cu TVA) pentru modelul Touring. Noua gamă de modele vine cu o reactualizare a cutiei de viteze şi îmbunătăţiri la nivelul trenului de rulare pentru un comportament dinimic mai bun şi mai mult confort. Livrările pentru noile modele încep la nivel mondial şi în România o dată cu data de 25 iulie, când sunt aşteptate şi primele modele în showroom-uri.

Îmbunătăţirile au avut un impact şi asupra emisiilor. Astfel, noul BMW 320d EfficientDynamics Edition, în configuraţia cu cutie automată şi jante de 16 inch, coboară nivelul emisiilor la 99g de CO2 per 100 km. Nivelul de emisii sub 100g îl fac deosebit de interesant pentru achiziţiile de flote, pentru companiile mari care urmăresc să menţină nivelul de emisii de CO2 global la un nivel cât mai redus. Preţul de început este de 32000 Euro fără TVA (39680 Euro cu TVA). Modelul este echipat cu un motor turbodiesel modificat, de 2,0 litri, care dezvoltă o putere maximă de 120 kW/163 CP la 4.000 rpm şi un cuplu maxim de 400 Nm între 1.750 şi 2.250 rpm.

La aceste noutăţi se adaugă un sistem iDrive îmbunătăţit, care impresionează, în special, în centrul oraşelor prin porniri rapide, calculări semnificativ mai rapide ale traseului şi o grafică 3D mult mai realist. Acesta este susţinut de un sistem Head-Up Display nou, integaral color, care oferă o gamă largă de informaţii direct în câmpul vizual al conducătorului automobilului.

Thomas Ebner, product manager global BMW Seria 3, despre importanţa acestui model: „Din interior, din poziţia unui angajat BMW, vă pot spune că ştim foarte bine importanţa acestui model pentru marcă, atât din perspectivă istorică, cât şi a succesul vânzărilor de care se bucură BMW Seria 3 la nivel mondial. Cu un debut deja în 1975, putem privi la o tradiţie foarte bogată, cu imaginea unui automobil premium sportiv în prim plan. De-a lungul anilor, toate generaţiile BMW Seriei 3 a demonstrat şi oferit pasiune şi performanţă. Şi asta o ştim de la toţi proprietarii modelelor noastre, ei ne întorc pasiunea.

Se poate spune ca această gamă a stabilit la lansarea fiecărei generaţii un nivel neegalat de dinamism prin propulsoare, incluzând faimoasele motoare de şase clindri în linie, prin gama de modele BMW M3, cel mai de succes touring car din istorie, prin sistemul de tracţiune spate sau distribuţia de mase. BMW Seria 3 a fost primul model cu designul bordului orientat pentru şofer, ceea ce subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru experienţa de a conduce.

Putem spune că BMW Seria 7 este punctul nostru de referinţă tehnologic, dar BMW Seria 3 este coloana vertebrala, de aceea eforturile noastre vor rămâne şi în continuare la un nivel maxim. Acest lucru este dovedit prin faptul că şi în producţie Seria 3 joaca un rol important, fiind singurul model fabricat în 4 locaţii din reţeaua de uzine BMW. Noi suntem convinşi că acest model va rămâne şi în următorii ani în centrul atenţiei şi un factor de succes al companiei noastre.”

Bucuresti, 21.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *