free download 78 travel guides written by experts

25 de invitati straini la One World Romania

Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania ajunge la cea de-a patra editie, care va avea loc in perioada 16-21 martie la Bucuresti.

Deschiderea festivalului va avea loc pe 16 martie, la ora 19.00 la Cinema Scala, cu prezentarea proiectului. In incheierea galei, va canta formatia vocal instrumentala Shukar Collective – un proiect muzical unic. Intrarea este libera.

Anul acesta, in cadrul festivalului vor fi prezentate 37 de filme, din 25 de tari. Filmele sunt impartite in 6 sectiuni tematice si vor fi proiectate la patru cinematografe din centrul Bucurestiului – Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Corso si Noul Cinematograf al Regizorului Roman, din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Cele 6 sectiuni sunt: Ce ai face pentru bani?, Orase in criza, Violenta ca acasa, Intolerata noastra cea de toate zilele, Eroi fara glorie, Cum se (re)scrie istoria, plus Proiectii Speciale.

Anul acesta avem 25 de invitati straini care participa la proiectii, workshop-uri si dezbateri. Vin la Bucuresti regizori, producatori si protagonisti ai filmelor din selectia oficiala, dar si reprezentanti ai altor festivaluri de film documentar, ca One World International Praga sau Watch Docs Varsovia si reprezentanti ai ONG-ului People in Need. Invitatul cu cea mai mare notorietate este, probabil, Antanas Mockus, fostul primar al capitalei Columbiei si protagonistul documentarului "Bogota Change".

Pentru mai multe detalii, puteti sa vizitati site-ul festivalului www.oneworld.ro si va asteptam din 16 martie in cinematografe.

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *