free download 78 travel guides written by experts

24Banking – cea mai instalata aplicatie de mobil in Romania in primele zile de la lansare

· BCR a lansat aplicația pentru telefoanele cu sistem de operare Android și IOS mobile “24banking”.
· După prima săptămână de la lansare 24banking este cea mai descărcată aplicație pe App Store
· Serviciul m.24banking.ro are aproape 350.000 de operațiuni înregistrate în primele 10 luni de funcționare.

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat aplicația 24banking pentru telefoanele mobile de tip smartphone cu sisteme de operare Android și IOS.

Prin 24banking clienții pot contacta banca, pot afla ultimele noutăți despre BCR, pot afla cursul valutar BCR și pot găsi  cea mai apropiată unitate și cel mai apropiat ATM dar mai ales pot accesa serviciul de internet banking al BCR, consultând informații despre propriile conturi și efectuând cele mai uzuale tranzacții.

“Clientii își doresc tot mai mult să interacționeze cu banca fără să se mai deplaseze în unități. Telefonul mobil este dispozitivul mereu la îndemână și am observat că este preferat atât pentru informare cât și pentru tranzacționare și cumpărare de produse noi.” a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

Conform unui studiu ad-hoc realizat de BCR canalele on-line schimbă rolul clientului în relația cu banca permitandu-i acestuia să aleagă unde și cum să interacționeze cu aceasta.. Echipamentele de self-service și internet banking-ul sunt instrumentele care au făcut posibilă independența totală față de programul unităților bancare. Mobile bankingul este un pas înainte în acesta direcție

“Clientii ne confirmă că își doresc să acceseze banca direct de pe telefonul mobil. Serviciul m.24banking.ro a fost foarte bine primit, în primele zece luni avem peste 102 milioane de lei tranzacționate, în mai mult de 28.000 de operațiuni efectuate și peste 320.000 de interogări de sold și istoric de trazactii.

Aplicația 24banking reprezintă o evoluție firească a serviciilor de mobile banking în contextul creșterii continue a adopției telefoanelor de tip smartphone în România.

Sunt convins că aplicația 24banking va ușura interacțiunea cu banca și mulți clienți o vor folosi pentru că este intuitivă și oferă toate informațiile de care au nevoie” a incheiat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

În prima săptămână de la lansare peste 3000 clienți au accesat aplicația, au testat-o și i-au acordat un punctaj de 4,9 puncte din 5 posibile.

Aplicația 24banking poate fi descărcată gratuit din Play Store sau AppStore

https://play.google.com/store/apps/details?id=at.spardat.bcrmobile
https://itunes.apple.com/us/app/24banking/id542333416

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *