free download 78 travel guides written by experts

24 de Premii pentru activitatea jurnalistica

In 2008, Clubul Roman de Presa acorda 24 de premii, dintre care 23 de premii sunt destinate jurnalistilor si 1 premiu destinat exclusiv societatilor locale de presa.

Recunoscand cresterea jurnalismului online pe parcursul anului 2007, CRP premiaza materiale jurnalistice create pentru a fi difuzate online, prin pagini de internet cu caracter jurnalistic de sine statator.

Pot fi inscrise in concurs materiale aparute pe bloguri cu caracter jurnalistic sau materiale jurnalistice produse de publicatii, radiouri sau televiziuni online. Pentru fiecare dintre cele 24 de Premii se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu.

CRP acorda si anul acesta, cu sprijinul unor trusturi de presa membre ale Clubului Roman de Presa, Mari Premii pentru activitate jurnalistica de exceptie intr-unul dintre domeniile: jurnalism de agentie, presa scrisa, radio sau televiziune. Marile Premii constau intr-un trofeu unicat si 10.000 RON si sunt oferite de societati de presa membre ale CRP.

Decernarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, in luna mai 2008.

Pot fi inscrise in concurs materiale publicate sau difuzate in perioada 01 ianuarie – 31 decembrie 2007, prin unul din mediile nationale, regionale sau locale de agentie de stiri, presa scrisa, online, radio sau televiziune, conform Regulamentului de concurs.

Sponsorul principal al Galei Premiilor CRP este ROMTELECOM.

Sponsori ai Galei Premiilor CRP sunt: AutoItalia Group, Banca Comerciala Romana, Carrefour Romania, Lafarge Romania, Petrom, Philip Morris Romania, Prospero.

Sponsori ai Marilor Premii sunt: Adevarul Holding, Publimedia International, Ringier Foundation.

Data limita pentru inscrierea in concurs este 25 aprilie 2008, orele 16:00.

Lista completa a Premiilor acordate de CRP, regulamentul de concurs si detaliile pentru fiecare premiu sunt disponibile pe pagina de internet a Clubului, la adresa www.pressclub.ro/premii

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *