free download 78 travel guides written by experts

24 de ore de prospetime cu noile sampoane CLEAR Men

Medicii dermatologi au descoperit că scalpul bărbaţilor este diferit faţă de cel al femeilor. Scalpul bărbaţilor este mai predispus la apariţia mătreţii, la iritaţie, deshidratare şi exces de sebum.

Acum există 3 noi variante de şampon CLEAR pentru bărbaţi: Cool Sport Menthol, 24 Fresh, Refreshing Grease cu formule ce conțin BIONUTRIUM 10 cu extracte naturale de mentă, ginseng şi arbore de ceai.

· E o fire sportivă ce caută o senzaţie absolută de răcoare a scalpului întreaga zi? Trebuie să încerce CLEAR Cool Sport Menthol. Ingredientele active ce intră în componenţa şamponului ajută la hrănirea scalpului în profunzime  şi la creşterea rezistenţei naturale a pielii capului împotriva mătreţii, iar efectul răcoritor al mentei îi oferă prospeţime 24 de ore.*

· Are o viaţă activă şi vrea să menţină senzaţia de prospeţime timp de 24 de ore? Alege pentru el CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinaţiei de ceai verde, ginseng şi ingrediente active antimătreaţă, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează întreaga zi.

· CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la menţinerea sub control a scalpului cu tendinţă de îngrăşare. Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru a menţine scalpul curat şi ajută la prevenirea apariţiei mătreţii.*

Cele 3 noi variante de şampon antimătreaţă de la CLEAR, special create pentru bărbaţi, conţin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are în componenţă agenţi antimătreaţă (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenți de hidratare şi extracte naturale (mentă, ginseng şi arbore de ceai). Datorită celor doi agenţi antimătreaţă, şampoanele CLEAR oferă o mai mare eficienţă în combaterea mătreţii, în timp ce ingredientele active ajută la o mai bună curăţare a scalpului şi la crearea unei senzaţii îndelungate de prospeţime.

Formula câştigătoare oferită de CLEAR: 24 de ore de prospeţime şi zero mătreaţă!*

Preţuri recomandate:
Şamponul CLEAR Refreshing Grease Control (Citrus) (200 ml): 14,72 RON
Şamponul CLEAR 24 Fresh (Ginseng & Green Tea) (200 ml): 14,72 RON
Şamponul CLEAR Cool Sport Menthol (200 ml): 14,72 RON

* Mătreaţa vizibilă necesită utilizare regulată.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *