free download 78 travel guides written by experts

24 de ani de Teatru Masca

Teatrul Masca va aniversa în acest weekend 24 de ani de la înființare și va prezenta publicului spectacole de interior și în amfiteatru, o serie de workshop-uri pe tema statuii vivante, a commediei dell’ arte sau a teatrului gestual, precum și vernisaje de fotografie – Cristinel Dadal și sculptură – “Eu-Masca”- Bianca Mann.

„Bucuria de a trăi prin teatru, alături de spectatori este unică şi ea se petrece cu aceeaşi intensitate de 24 de ani. Există în Cartierul Militari din Bucureşti un loc hărăzit de zeiţele artelor cu cele mai alese daruri. Aici, pe Bulevradul Uverturii nr. 70, Teatrul Masca are întotdeauna uşile larg deschise. Vă așteptăm cu emoția începutului, cu un teatru altfel, plin de culoare și încărcat de căldură!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Programul pentru public va debuta vineri, 23 mai, ora 19.00 cu spectacolul de interior „Intrusa”, adaptare după nuvela lui J. L. Borges și va continua sâmbătă și duminică de la ora 18.00 cu „Romeo și Julieta” și „Parcul”. Biletele procurate online beneficiaza de reducere.

Pe parcursul celor trei zile de evenimente, publicul va avea acces liber în amfiteatru la spectacolele “Actorul”, “Cafeneaua” și “Gemenii”.

Workshop-urile se adreseaza studenților, amatorilor de teatru, precum și publicului spectator.

Programul complet pe www.masca.ro și //teatrulmasca.wordpress.com/.

Eveniment recomandat de: Național TV

Parteneri media: Național FM, National N24 Plus, București FM, România Liberă, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *