Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Farmaciile Sensiblu livrează produsele acasă în maximum 60 de minute prin platforma Tazz by eMAG

Lanțul de farmacii Sensiblu, în parteneriat cu serviciul de livrare Tazz by eMAG, le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse de înfrumusețare, îngrijire personală, dar și produse de wellness, precum suplimente și vitamine.

Peste 2000 dintre cele mai cunoscute și apreciate produse vor fi disponibile acasă pentru clienții lanțului de farmacii, iar livrarea va avea loc în maximum 60 de minute de la confirmarea comenzii, prin serviciile oferite de Tazz by eMAG. În curând, varietatea produselor va crește iar Sensiblu țintește ca, în timp, tot portofoliul de produse din farmacii să fie disponibil și în online.

Pe platforma Tazz se vor regăsi și articole ale brandurilor aflate în exclusivitate în farmaciile Sensiblu, precum: L’Occitane, Apivita, L’Erbolario, Batiste și Dr.Hart.

„Prin acest parteneriat cu Tazz by eMAG, lanțul de farmacii Sensiblu își dorește să fie și mai aproape de pacientii săi, cu un serviciu de livrare direct acasă, care răspunde preferințelor lor actuale de cumpărare, astfel încât să economisească timp. O dată cu lansarea acestui serviciu este primul pas pe care îl facem pentru a oferi pacienților noștri o experiență multi-channel“, a spus Camelia Naciadi, Chief Commercial Officer A&DPharma Group.

Sensiblu&Tazz

„Ne bucură faptul că prin acest parteneriat putem răspunde unei nevoi pe care pacienții Sensiblu o au, aducându-le acasă produsele de care au nevoie, ultra-rapid și în siguranță. Sperăm să venim mai aproape de cât mai mulți dintre ei, odată cu extinderea în mai multe orașe”, spune Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

Modalitatea de comandă este simplă și rapidă, ideală pentru eficientizarea timpului. Consumatorii pot comanda produsele dorite direct de pe tazz.ro sau prin aplicația Tazz by eMAG disponibilă pe Android sau iOS. Plata se poate face la emiterea comenzii online sau direct la curier, în momentul livrării produselor, prin card sau cash. Nu se impune o valoare minimă a comenzii.

Noul serviciu este disponibil la nivel national in orase precum: București, Cluj, Timisoara, Brașov, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Brăila, Deva si Galați.

Despre A&D Pharma Group, parte din familia Dr.Max

Sensiblu face parte, alături de brandul Dr.Max, din Grupul A&D Pharma. Decizia strategică a Grupului a fost aceea de a raspunde nevoilor pieței cu două branduri distincte: Dr.Max și Sensiblu. Lanțul de farmacii Sensiblu continuă să răspundă, în continuare, nevoilor clienților din mediul urban, în căutare de produse de frumusețe și wellness, prin oferte premium, locații de top și servicii de cea mai bună calitate, în peste 200 de farmacii din România.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de Euro în 2019 și peste 5000 de angajați.

A&D Pharma deține două linii de business, ambele de importanță strategică: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Despre Tazz by eMAG

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. Serviciile oferite de Tazz by eMAG sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *