free download 78 travel guides written by experts

ViewSonic a lansat un nou ecran tactil in 10 puncte cu tehnologie PCAP pentru lucru in echipa si sali de clasa

TD2455 asigură compatibilitate multi-platformă, răspunde rapid la comenzi, folosește tehnologie In-Cell Touch și un design ergonomic avansat, care facilitează un control eficient

ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, a introdus astăzi monitorul de 24” TD2455 cu suport tactil pentru până la 10 atingeri simultane. Mulțumită tehnologiei In-Cell Touch, răspunsului deosebit de rapid la comenzi și designului său ergonomic, ViewSonic TD2455 asigură un nivel ridicat de control în sălile de clasă și productivitate sporită în spațiile de lucru în echipă.ontrolul tactil intuitiv garantează o experiență fluidă în utilizare, iar mulțumită suportului multi-touch pentru până la 10 atingeri simultane, mai mulți utilizatori pot scrie sau desena simultan pe suprafața aceluiași ecran, folosind stylus-uri sau propriile degete. De altfel, monitorul este livrat împreună cu sylus optimizat, cu greutate redusă, ce poate fi utilizat pentru a scrie notițe, pentru a desena sau pentru a derula alte activități ce necesită mai multă precizie decât cea oferită de vârfurile degetelor.

Iar pentru a evita rătăcirea sa, acest pen poate fi atașat bazei ecranului. Mai mult decât atât, modelul este prevăzut cu interfață USB 3.2 Tip-C, ceea ce îl transformă într-un adevărat nod de interconectivitate, căci facilitează conectarea cu sisteme desktop, laptopuri și sisteme Chrome, asigurând în același timp suport pentru alimentarea cu energie, suport video și suport audio – prin intermediul unui singur cablu.

ViewSonic TD2455

TD2455 este prevăzut cu un suport ergonomic cu două articulații, mulțumită căruia ecranul poate fi înclinat și ajustat în așa fel încât utilizatorul să beneficieze de o experiență optimă. Datorită acestui design robust, monitorul este ideal pentru o serie de scenarii de utilizare, în care este necesară o interactivitate sporită. Iar cu ajutorul kitului de montare opțional, TD2455 poate fi folosit și cu dispozitive client VDI.

Caracteristici principale ale monitorului tactil TD2455:
• Diagonală de 24” cu rezoluție nativă Full HD (1920×1080)
• Ecran tactil în 10 puncte cu tehnologie PCAP
•Design ergonomic, panou IPS deosebit de clar și ramă extrem de îngustă pe 3 laturi
• USB 3.2 Tip-C, DisplayPort și HDMI
• Disponibilitate: preț recomandat pentru retail de 380.99 USD.

“TD2455 este noul nostru monitor tactil ce poate fi implementat într-o multitudine de scenarii de utilizare, pentru a stimula partajarea și productivitatea. El este prevăzut cu opțiuni de conectivitate multiple, astfel că poate fi conectat cu ușurință la un video-proiector sau la o tablă interactivă, ceea ce îl transformă într-o excelentă soluție de acest fel. De aceea, indiferent dacă este folosit la birou, ca dispozitiv pentru lucru în echipă, sau chiar în săli de clasă, TD2455 poate îmbunătăți eficiența și rezultatele întregii echipe.”

Produsele ViewSonic pot fi comandate in Romania prin partenerii de distributie ELKO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *