free download 78 travel guides written by experts

2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes

Denny Hatch, Don Jackson
Editura Brandbuilders

Lucrarea aparuta la editura Brandbuilders ofera "Strategii de marketing direct, prezentate sub forma unor principii, reguli sau legi enuntate de cei mai mari specialisti in domeniu" dupa cum se precizeaza chiar de pe coperta.

Cele aproape 500 de pagini ale cartii ofera o privire de ansamblu asupra tehnicilor de marketing direct aducand la cunostinta cititorului parerile, sfaturile si recomandarile specialistilor. In 2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes veti avea ocazia de a va intalni chiar cu principii care se opun – dovada a faptului ca de-a lungul timpului oameni diferiti au avut viziuni diferite. Fiecare are astfel sansa de a selecta acele principii care se potrivesc cu modul sau de a vedea si face anumite activitati, insa si de a observa si pareri diferite si argumentele in sprijinul acestora. 2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes se constituie intr-un soi de ghid – avand in vedere ca o persoana grabita dar care trebuie sa realizeze o brosura poate deschide cartea si citi doar capitolul referitor la acest subiect si eventual pe cel despre design. De asemenea, o persoana ce trebuie sa realizeze cat mai repede ceva poate consulta index-ul de la finalul cartii pentru a vedea unde apare exact subiectul care o intereseaza. Pe de alta parte, toti tinerii sau cei ce lucreaza deja in marketing si marketing direct ar putea citi aceasta carte cap-coada pentru o viziune de ansamblu. Se remarca in acest sens ca lucrarea prezinta in capitole separate de la principii de marketing si pana la activitati sau elemente specifice precum: brosurile, designul, direct mailingul, managementul bazelor de date, reclamele de prezentare, concursurile, testimonialele si multe-multe altele reunite in carte de cei doi autori foarte cunoscuti si apreciati la nivel international.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *