Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cetelem și Niumania promovează împreună mobilitatea electrică

0% dobândă la achiziția în 12 rate a oricărui scuter electric smart Niu

BNP Paribas Personal Finance București (Cetelem) anunță un nou parteneriat cu Niumania, reprezentanța oficială în România a brandului Niu – numărul 1 mondial în fabricarea și vânzarea de scutere electrice smart. Astfel, banca devine partener exclusiv Niumania pe segmentul de credite în magazin.

Noul parteneriat comercial este parte a strategiei de business sustenabil pe care compania o dezvoltă în regiune și încurajează reducerea amprentei de carbon, vizând, totodată, generarea unui impact pozitiv pentru și în comunitate. Românii interesați de achiziționarea unui scuter electric smart au posibilitatea de a accesa un produs financiar dedicat, ce presupune achitarea bunurilor în 12 rate fără dobândă. Suma minimă finanțată este de 300 de lei, iar suma maximă oferită de bancă este de 50.000 de lei.

„În țările europene cererea pentru scutere electrice a înregistrat creșteri semnificative în ultimii ani, iar preconizările pentru 2025, în zona euro, estimează un volum al vânzărilor de aproximativ 800 de milioane de euro pentru scutere și motociclete electrice și o rată anuală de creștere compusă de 26,2% pentru perioada prognozată. Aceste estimări scot în evidență gradul mare de atractivitate al acestui tip de vehicule. Scuterele electrice sunt o alegere inspirată pentru toți cei care își doresc să se deplaseze rapid, într-o zi aglomerată. Au avantajul de a fi ușor de manevrat, nu generează costuri extra precum cele pentru combustibil, iar datorită motorizării 100% electrice sunt prietenoase cu natura, fiind un catalizator important în reducerea amprentei asupra mediului”, a declarat Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance București.

Miruna Senciuc, BNP Paribas Personal Finance București
Miruna Senciuc, BNP Paribas Personal Finance București

Adițional soluției de finanțare dedicate care presupune achitarea scuterelor în 12 rate cu 0% dobândă, oficialii băncii au pregătit și un produs financiar complementar cu o perioadă de grație ce poate fi extinsă până la 60 de luni și care beneficiază de dobândă anuală competitivă de 11,8%.

„Remarcăm, în rândul europenilor, semne mari de îngrijorare cu privire la nivelul ridicat de poluare, cu precădere la emisiile de gaze cu efect de seră. Deteriorarea accelarată a mediului a devenit o preocupare majoră nu doar pentru cetățeni, ci și pentru mediul de afaceri și autorități. La nivel de companie, încurajăm și promovăm responsabilitatea ca valoare centrală a culturii noastre organizaționale, atât în zona de creditare, cât și în activitățile și acțiunile noastre zilnice. În acest sens, ne dorim ca alături de partenerul nostru Niumania, să oferim clienților dornici de mobilitate electrică soluții de finanțare flexibile, dedicate”, a adăugat Miruna Senciuc, CEO-ul băncii.

„Considerăm că, în cazul României, situația nivelului de poluare este alarmantă întrucât valorile limită privind calitarea aerului au fost de mult depășite și sunt necesare soluții pentru un trafic mai puțin poluant. Scuterele electrice NIU au venit ca răspuns la problema tot mai apăsătoare a orașelor poluate și supraaglomerate, unde cetățenii petrec ore în trafic pentru transportul lor regulat. Fiind electrice, scuterele NIU contribuie la scăderea nivelului de poluare al marilor orașe, ele reprezentând o alternativă la transportul urban învechit si adânc înrădăcinat în folosirea combustibililor fosili”, afirmă Sebastian Scherl, CEO-ul lanțului de distribuție a scuterelor NIU în România.

Niu proiectează, produce și comercializează scutere electrice inteligente și performante, ale căror autonomie poate depăși pragul de 140 de km și care ating viteze maxime de până la 70 de km pe oră. Componenta smart este dată de posibilitatea de a conecta scuterul la dispozitivele portabile (telefon, tabletă, laptop), direct în Cloud. Aplicația permite accesul la GPS și beneficiază de alertă anti-furt și alarmă, funcționând, totodată, ca un centru de diagnosticare a potențialelor defecțiuni tehnice în timp real. Adresa web a reprezentanței oficiale Niu în România este www.niumania.com.

Despre Cetelem – www.cetelem.ro, o marcă comercială BNP Paribas Personal Finance
Începând cu 1 martie 2018, Cetelem IFN SA a devenit – BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN SA și banca mamă franceză BNP Paribas Personal Finance. După finalizarea procesului de fuziune, activitatea comercială din România a continuat sub brandul Cetelem, bine cunoscut publicului de credite de consum din România. Compania continuă să ofere clienților săi servicii de credite de consum în magazin, carduri de credit sub sigla Mastercard, credite auto, credite de nevoi personale și servicii de brokeraj pentru asigurări. În cei 15 ani de când este prezentă pe piața românească, compania a servit peste 1,4 milioane de români, oferind peste 2,2 milioane de credite.

Despre BNP Paribas Personal Finance
BNP Paribas Personal Finance SA este liderul pieței creditelor de consum în Europa, prin intermediul activității de acordare a creditelor de consum și credite imobiliare. Deținută în proporție de 100% de banca cu reputatie internationala BNP Paribas SA, BNP Paribas Personal Finance are aproape 17.500 de angajați și operează în peste 30 de țări. Sub mărcile comerciale Cetelem, Findomestic sau AlphaCredit, compania oferă o întreagă gamă de produse de creditare, fie prin punctele de vânzare din magazine și showroom-uri auto, fie direct către consumatori, prin agenții și prin Internet. BNP Paribas Personal Finance are în ofertă și asigurări sau depozite pentru clienții săi din Bulgaria, Franța, Germania și din Italia. BNP Paribas Personal Finance SA a dezvoltat o strategie legată de parteneriatele cu retaileri, magazine online și instituții financiare (bănci și companii de asigurări), bazată pe experiența și know-how-ul acumulate în oferirea de soluții de creditare integrate și adaptate activității și strategiei comerciale a partenerilor. Compania și-a asumat, de asemenea, un rol major în educația financiară a clienților în spiritul împrumutului responsabil. Pentru mai multe detalii, vizitati: www.bnpparibas-pf.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *