kinodiseea final

210 stații MOL devin puncte de colectare a deseurilor electrice mici pentru Patrula de Reciclare

•• MOL România a devenit Suporter al Patrulei de Reciclare pentru colectarea bateriilor uzate și a deșeurilor electrice mici
•• MOL România a creat puncte de colectare a bateriilor uzate și deșeurilor electrice mici în 210 stații din țară, pentru a susține colectarea responsabilă a acestor tipuri de deșeuri
•• Angajații MOL sunt de asemenea implicați în program

MOL România a devenit Suporter al Patrulei de Reciclare – programul național de educație de mediu care promovează colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca gest responsabil față de mediul înconjurător. MOL a creat puncte de colectare a bateriilor uzate și deșeurilor electrice mici în 210 stații din țară, pentru a susține colectarea responsabilă a a acestor acestor tipuri de deșeuri. Astfel, se extinde rețeaua națională a punctelor de colectare.

Stațiile MOL la care deponenții pot aduce aceste deșeuri pot fi găsite pe harta interactivă de pe https://www.patruladereciclare.ro/recicleaza/. În benzinăriile MOL se pot aduce baterii și acumulatori portabili, becuri economice, deșeuri electrice de mici dimensiuni. Mai mult, angajații MOL sunt implicați și ei în program. Astfel, aceștia au primit cutii mici în care vor colecta bateriile iar atunci când vor avea nevoie să se debaraseze de aparatele electrice inutile de acasă, vor apela la TelVerde 0800 444 800.

Reciclarea merge struna

“MOL România este un partener de tradiție al comunităților și, de asemenea, un actor implicat activ în programele și acțiunile care promovează educația ecologică. Ne bucurăm că, prin participarea la acest program, putem pune la dispoziția clienților noștri variante comode și ușor accesibile pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Reciclarea este varianta corectă pentru a păstra mediul curat în beneficiul generațiilor viitoare. MOL România se implică în acțiuni care contribuie la crearea unui mediu mai bun și mai curat și se va implica în continuare în acțiunile ecologice și de protejare a mediului înconjurător”, declară reprezentanții MOL România.

„Ediția 2018-2019 este „Ediția Suporterilor”. MOL aduce un nou impuls acestei comunități formate din firme și instituții din sectorului public și privat și de milioane de oameni care au înțeles că nu mai putem aștepta nicio zi fără să facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce poluarea, iar grija față de reciclarea deșeurilor electrice este o prioritate în acest context” spune Ada Lungu, Editor PR al programului.

Parteneriatul cu MOL Romania ajută Patrula să se apropie de un nou record – 5.000.000 kg de deșeuri electrice trimise la reciclare de la startul programului, în 2011, dar și de obiectivul ediției în curs – de a contribui la colectarea a cel puțin 100g DEEE /locuitor. Este obiectivul pe care Patrula de Reciclare și l-a stabilit la această ediție care a coincis cu Centenarul – 100g DEEE la 100 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *