free download 78 travel guides written by experts

2010 – an cu profit pentru Grupul Novensys

 Grupul Novensys a înregistrat la finalul anului 2010 o cifră de afaceri de 19,44 milioane de euro, cu un profit de peste 5%. Ca structură a cifrei de afaceri, 32% reprezintă serviciile, respectiv valoarea adăugată pe care o aduc specialiştii Novensys în implementare.

Pe parcursul ultimilor ani, echipa de specialişti Novensys a trecut printr-un proces de structurare şi organizare care răspunde cel mai bine strategiei de creştere a focusului pe proiecte, astfel încât la ora actuală este una dintre cele mai largi şi competente echipe din domeniu. Din echipă fac parte consultanţi şi dezvoltatori cu peste 10 ani de experienţă în România şi Europa, iar peste 70% dintre ei au fost implicaţi în cel puţin două proiecte de implementare realizate cu succes. În ultimul an echipa a crescut cu peste 10%, angajările continuând în 2011 pentru a susţine o creştere sănătoasă a business-ului.

„Contrar tendinţei generale de scădere a pieţei datorată conjuncturii social-economice, cifra de afaceri înregistrată de Novensys în ultimul an s-a diminuat cu o rată mai mică decât cea a pieţei. Am contracarat această tendinţă prin implementarea soluţiilor inteligente din portofoliul nostru, serviciilor integrate de cea mai bună calitate, extinderea echipei prin recrutarea celor mai buni specialişti din piaţă, o strategie de fidelizare a clienţilor noştri şi atragerea de noi parteneriate. Ca urmare, rezultatul financiar a fost pozitiv”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

Novensys a fost nominalizat la premiile „European IT Excellence Awards 2011”, printre cele mai prestigioase premii ale industriei IT europene. Astfel, compania a intrat pe lista nominalizărilor pentru un premiu chiar în primul an de participare la categoria Communications & Mobility, cu soluţia eRovinieta, proiect dezvoltat şi implementat anul trecut pentru Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. O serie de proiecte importante au fost implementate sau sunt în curs de implementare la Rompetrol, CN Imprimeria Naţională, Grupul Romprest, IRCAT-CO, Delamode Romania, Coelco Sistem, Heinrig, Bigotti ş.a.

„În 2011 urmărim o creştere pe toate liniile de business. Ne aşteptăm ca segmentul de producţie şi servicii, sector care reprezintă un procent important din vânzările Novensys, să înregistreze o evoluţie pozitivă în acest an. În retail, după doi ani de scădere, consumul va reveni pe creştere, iar semnalele se simt deja în piaţă prin mişcarea tuturor marilor retaileri în zona de extindere a reţelelor pe care le operează. Creşterea în zona de retail va conduce şi la o accelerare în zona de distribuţie, transport şi logistică. În plus, avem în derulare proiecte importante pe partea de utilităţi, continuând să ne implicăm în acest domeniu”, a menţionat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.

Din luna noiembrie 2010 Novensys s-a implicat în implementarea unor proiecte de importanţă strategică cu fonduri structurale care vizează restructurarea programelor de studii în vederea corelării învăţământului universitar cu cerinţele pieţei muncii. Proiectele au ca principal beneficiar Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, rolul Novensys fiind de a realiza şi implementa platformele de învăţare, participând şi la instruirea personalului şi punerea în funcţiune a laboratoarelor.

Bucuresti, 30.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *