free download 78 travel guides written by experts

200.000 de voturi pentru scolile preferate

– PROFI TE PREMIAZA! – PRIMELE REZULTATE –

Au aparut primele rezultate in competitia pentru castigarea celor 1600 de notebook-uri si servere oferite in cadrul campaniei “PROFI te premiaza!”, competitie la care participa toate scolile din tara cu predare la clasele V-VIII.

Pe primul loc dupa numararea celor aproape 200.000 de voturi depuse in urne pana la jumatatea lunii august se afla Scoala Generala nr.1 din Costesti, Arges, care a acumulat 473.090 puncte. Ea este urmata la mica distanta de Liceul theoretic Pavez Dan, din Campia Turzii, cu 450.240 de puncte. Pe locurile trei si patru la nivel national se plaseaza scoala din Panticeu, cu 224.280 de puncte si scoala Mihai Viteazu din Ineu, cu 212.750 de puncte.

Rezultatele detaliate pentru scolile clasate pe primele zece pozitii la fiecare dintre cele 100 de magazine din retea se gasesc afisate la //www.profi.ro/proiecte_sociale/clasament_intermediar.html .

“Incepe sa se vada care scoli au cei mai numerosi suporteri, dar situatia se poate schimba in orice moment caci, dupa revenirea din vacanta, si ceilalti profesori, copii si parinti credem ca se vor stradui sa-si duca scolile in pozitii castigatoare,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Lupta este doar la inceput!”

Pana la 30 octombrie, in fiecare magazin se va decide cate o scoala clasata pe primul loc si una clasata pe locul doi. Astfel, la finalul campaniei, 100 de scoli clasate pe pozitia fruntasa vor primi cate 15 notebook-uri si un server fiecare, iar alte 100, aflate pe pozitia secunda, cate un videoproiector.

Frumoase rechizite scolare “PROFI te premiaza!” si-au facut aparitia in rafturile PROFI, incurajand o data in plus suporterii sa-si sustina scolile.

Campania a debutat la 1 august, precedata de doua momente surpriza in Mamaia si in Bucuresti, momente care pot fi vazute la adresa //www.youtube.com/watch?v=gMg0O1OpnB8&feature=related.

Votul se desfasoara in cele 26 de judete si in sectoarele 2-6 ale capitalei, unde functioneaza cele 100 de magazine PROFI: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Timis si Valcea.

Bucuresti, 03.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *