Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

20 mai – peste 60 de orase din Romania s-au inscris la Marea Imbratisare

LumeBuna.ro va invita la al treilea eveniment “Imbratisari Gratuite“ (Free Hugs) la nivel national. Pentru 20 mai s-au inscris aproximativ 1500 de voluntari care vor darui imbratisari gratuite in peste 60 de orase din Romania.

Traim intr-o lume buna. Nu este, insa, suficient ca noi sa credem si sa afirmam asta. E necesar sa ne implicam! Este important sa-i ajutam pe cei din jurul nostru sa constientizeze binele in care traiesc. Cum? Prin cel mai natural si mai incarcat gest de afectiune – imbratisarea.

Daca vrei sa simiti ce inseamna “Imbratisarile Gratuite”, vino cu noi pe 20 mai! Urmareste desfasurarea campaniei din orasul tau! Locurile de intalnire sunt afisate pe freehugs.lumebuna.ro/2009/04/14/locul-de-intalnire. Pana in acest moment, peste 100 de site-uri si blog-uri, s-au alaturat cauzei noastre. Datele de contact ale coordonatorilor locali le puteti gasi aici.

In Bucuresti, “Marea Imbratisare” se deschide pe ritmuri de tobe africane. Primilor 120 de voluntari care s-au inscris pentru a imbratisa in Bucuresti le-am pregatit o surpriza: ei vor da startul evenimentului printr-un Drum Café. Afla aici ce inseamna acest lucru. Si pentru ca pozele nu-ti pot creiona atmosfera, vino pe 20 mai, la ora 12 :00, la Foisorul de lemn din mijlocul parcului Cismigiu. Simte energia unor oameni care cred in acelasi lucru: suntem diferiti, dar luptam impreuna pentru binele din noi!

Nu suntem singuri in aceasta campanie de solidarizare a romanilor intr-un gest de bine. Ne sustin la nivel national asociatiile: Fundatia Tineri pentru Tineri, Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC), ASER, Cercetasii Romaniei, Asociatia Martalogus, Clubul Montan Anotimpul 5, AIESEC, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara, Societatea Studentilor Medicinisti din Craiova (SSM), A.I.E. – Quiz si Asociatia Antidrog "Alege Viata".

LumeBuna.ro, primul portal din Romania care promoveaza exclusiv stiri pozitive, a fost lansat pe 3 martie 2008. Intr-un an, acest proiect de voluntariat a crescut si a cunoscut oameni care impartasesc viziunea LumeBuna.ro. Impreuna am organizat alte doua evenimente “Imbratisari Gratuite” foarte apreciate atat de cei care au initiat imbratisarea, cat si de cei care au primit-o. Poti citi aici mai mult despre ce inseamna Imbratisari Gratuite pentru cei care au participat la evenimentele anterioare.
 

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *