free download 78 travel guides written by experts

20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor eCommerce

Antreprenorii si cei cu adevarat interesati de piata de comert electronic au posibilitatea de a participa gratuit la Gala Premiilor eCommerce, evenimentul care reuneste intreaga industrie si care rasplateste, in mod obiectiv, performantele jucatorilor implicati. Cele doua ore de seminarii care preced Gala de anul acesta si care sintetizeaza situatia actuala a pietei si principalele probleme intampinate de magazinele online, ii vor ajuta pe participanti sa afle si sa aprofundeze mecanismele unei afaceri pe internet. Link 2 eCommerce, organizatorul evenimentului, impreuna cu publicatia online SmartFinancial.ro ofera 20 de invitatii gratuite celor dornici de informatie relevanta, oferita de specialistii industriei.

Cea de a treia editie a Galei Premiilor eCommerce se va desfasura vineri, 10 octombrie 2008, la Rin Grand Hotel, Sala Geneva, incepand cu ora 17.45. Festivitatea de decernare de premii este precedata de doua ore de seminarii, in care speakerii vor impartasi know-how-ul lor, vor raspunde la intrebari si vor discuta deschis cu participantii la eveniment.

Cei direct interesati de comertul electronic beneficiaza din partea organizatorului de 20 de invitatii gratuite. “Intotdeauna ne-am dorit sa facem cat ne sta in putere pentru a incuraja piata de e-commerce. De pilda, am oferit 50% discount din taxa  de participare pentru magazinele start-up, tocmai pentru a le facilita accesul la eveniment si pentru a impulsiona piata. In acelasi sens, ne dorim ca pe langa cei deja implicati in industrie, sa avem in sala 20 de persoane avide de informatie, care doresc sa se lanseze in e-commerce, dar au inca multe intrebari la care nimeni nu le-a oferit un raspuns clar. Ne dorim sa faca primul pas in business impreuna cu noi, de aceea le oferim posibilitatea de a particia gratuit la Gala”, spune Andrei Radu, organizatorul evenimentului.

Persoanele care doresc una din cele 20 de invitatii oferite de Link 2 eCommerce impreuna cu SmartFinancial, sunt rugate sa trimita un e-mail catre office@link2ec.ro in care sa isi exprime intentia participarii si sa o motiveze. Cei cu adevarat interesati, vor castiga o invitatie gratuita la Gala Premiilor eCommerce pentru seara de 10 octombrie 2008.

Potrivit organizatorilor, editia de anul acesta a Galei Premiilor eCommerce aduce plus-valoare participantilor datorita celor doua ore de discutii si seminarii, in care sunt dezbatute principalele probleme ale pietei. “Anul trecut invitatii nu conteneau sa adreseze intrebari, de aceea, la editia curenta, am hotarat sa oferim mai mult spatiu pentru dezbateri astfel incat cei din sala sa puncteze exact problemele cu care se confrunta si sa afle lucruri esentiale pentru un business online”, explica Andrei Radu.

Programul Galei Premiilor eCommerce a fost publicat pe website-ul evenimentului (www.gpec.ro):

17.45 – Sosirea invitatilor
18.15 – Situatia pietei de comert electronic – Andrei Radu, director Link 2 eCommerce
18.30 – Cercetare de piata in eCommerce – Clement Nicolaescu, eBusiness Consultant
18.40 – "Cat de important este back-end-ul unui magazin online?" – Catalin Nita, Marketing Manager eAlliance
18.50 – Importanta uzabilitatii pentru magazinele online – Dan Berte, Online Usability Consultant
19.00 – HeatMap: Zonele "fierbinti" ale unui magazin online – Catalin Emilian, director Gemius Research Romania
19.10 – Perceptia producatorilor si importatorilor asupra pietei de comert electronic – Mihai Guran, director Dell Romania
19.20 – Relatia magazinelor online cu furnizorii – Gabriel Nedelea, eBusiness Manager Tornado Sistems
19.30 – Problemele magazinelor online – Liviu Taloi, director SiteAudit
19.40 – Serviciile de curierat in relatia cu magazinele online – Marius Ivan, director national de vanzari FanCourier
19.50 – Magazin online competitiv in 5 minute – Adrian Zamfira, director KuBu Stream
20.00 – Importanta publicitatii contextuale pentru un magazin online – Calin Rotarus, Director ARBOinteractive
20.10 – Povestea unui magazin online de succes – Marius Ciocan, FunGift.ro
20.20 – Sesiune de intrebari si raspunsuri
20.45 – Scurta pauza inainte de decernarea premiilor
21.00 – Festivitatea de decernarea a premiilor GPeC 2008
22.00 – Cocktail

Pentru a castiga una din cele 20 de invitatii gratuite, cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail catre office@link2ec.ro, incluzand numele complet, functia (daca este cazul) si motivul pentru care doresc sa participe la Gala Premiilor eCommerce. “Primul venit este primul servit”, conchide Radu.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *