free download 78 travel guides written by experts

20 de fani au trait experienta Ferrari cu cele mai sportive modele in Mamaia!

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România, a adus în Mamaia cele mai sportive modele Ferrari. Ele au fost conduse de către 20 de fani care nu au rezistat tentației de a trăi cele mai excitante senzații auto într-o mașină de legendă în acest sfârșit de săptămână.

Iubitorii mașinilor puternice și cu tradiție au avut ocazia să descopere din plin o experiență intensă în cele mai sportive modele ale căluțului cabrat. La volan sau în calitate de copilot, fanii și-au împlinit visul de a testa furia roșie. Accelerația, frânele, emoțiile, caii putere, toate au fost testate în egală măsură cu mașinile performante Ferrari.

Cei care vor să își permită o experiență unică la volanul unei mașini puternice, pot veni la terasa Kaiak din Mamaia sau să facă rezervări la numărul de telefon: 0755 024 551. Modelele pot fi testate la malul mării până pe data de 30 august 2010.

Și Ferrari Store e mai aproape de adevărații fani cu noile haine și accesorii marca Ferrari care pot fi găsite în City Park Mall din Constanța și în Hotelul Vega din Mamaia. Produsele din materiale de calitate și comfortabile, precum și accesoriile de vară de la Ferrari te invită să-ți petreci vacanța cu ele.

Bucuresti, 16.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *