Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

20 de braduti originali vor fi licitati pentru un Craciun mai frumos

Designerii români creează brăduţi unici pentru copiii defavorizaţi din România

20 de brăduţi creaţi special de renumiţi designeri români vor fi licitaţi în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun 2009, pentru a aduce copiilor din România un viitor mai bun şi multe motive de bucurie. Gala va avea loc pe 10 decembrie 2009, la Hotel Ramada Bucharest North, având drept scop strângerea fondurilor necesare pentru ajutorarea copiilor incluşi în programele Salvaţi Copiii. 
Fiecare brăduţ prezintă o poveste diferită, reflectând stilul şi personalitatea designerilor şi modul lor unic de a percepe unul dintre simbolurile Crăciunului, toţi invitând la deosebitul gest de a dărui, de a fi încă o dată aproape de copiii defavorizaţi. Venera Arapu, Irina Schrotter, Wilhelmina Arz, Rita Mureşan, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Conf. univ. dr. Alexandru Ghilduş şi Mihnea Ghilduş, Ioan Nemţoi, Togo Design, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glăvan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Irina Marinescu, Claudia Castrase şi Coca Zaboloteanu, Salvaţi Copiii şi IKEA au realizat unii dintre cei mai ingenioşi brăduţi pentru a susţine gala din acest an.

Ajuns la cea de-a noua ediţie, evenimentul caritabil îşi propune să asigure copiilor aflaţi în situaţii defavorizate o viaţă mai bună. Fondurile strânse în cadrul ediţiei trecute au contribuit la deschiderea mai multor centre educaţionale în ţară, peste 2.400 de copii şi familiile lor primind sprijin prin programe de integrare şcolară şi protecţie socială în 2009.

“Festivalul Brazilor de Crăciun este o tradiţie ce continuă datorită implicării multor personalităţi de marcă, atât a designerilor care îşi pun amprenta creativă pe brăduţii licitaţi, cât şi a sponsorilor care ni se alătură an de an. Situaţia copiilor săraci este din ce în ce mai îngrijorătoare, mai ales în contextul economic actual şi, de aceea, ne dorim să continuăm programele deja existente, pentru a le oferi tuturor copiilor şansa de a avea parte de educaţie şi mai ales de a avea o copilărie fericită. Festivalul Brazilor de Crăciun este una dintre cele mai importante surse de obţinere a fondurilor pentru proiectele Salvaţi Copiii, devenind astfel important pentru derularea planurilor viitoare ale organizaţiei.”, declară Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii.

Sponsorii ediţiei 2009 a Festivalului Brazilor de Crăciun sunt: Banca Comercială Română (susţinător Salvaţi Copiii), BRD-Groupe Société Générale şi Henkel România (sponsori principali), OTP Bank (sponsor secundar), Germanos, Carrefour, Oscar Downstream şi Romtelecom.

În urma fondurilor strânse la ediţia din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvaţi Copiii îşi propune să ajute peste 3.000 de copii şi familiile lor şi să asigure continuitate programelor de educare şi susţinere financiară a copiilor defavorizaţi.

Salvaţi Copiii România atenţionează că în contextul economic actual, cei mai afectaţi de sărăcie vor fi, în primul rând copiii, la nivel naţional 3 din 10 copii fiind afectaţi de sărăcie în anul 2009.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *