free download 78 travel guides written by experts

2 seri de petrecere

ŞAPTE SERI aniversează doi ani de succese pe piaţa craioveană, alături de Krypton, Dj Pedro şi Dj Raresh

Cei doi ani de ŞAPTE SERI vor fi sărbătoriţi timp de două zile, 2 şi 3 decembrie, începând cu ora 23:00 când va avea loc o petrecere alături de vedete consacrate precum Krypton, Dj Pedro şi Dj Raresh, pentru ca pe data de 03 decembrie să aibă loc o petrecere în stil medieval în Club Medieval din Craiova, de asemenea de la ora 23:00.

“Evenimentul desfăşurat pe durata a două zile, în onoarea aniversării a doi ani de prezenţă ŞAPTE SERI în oraşul Craiova va reuni personalităţi ale pieţei craiovene, reprezentanţi mass-media precum şi prieteni şi cititori apropiaţi ghidului, ŞAPTE SERI reprezentând pentru Craiova, încă de la lansarea în anul 2003, cel mai important instrument de informare culturală şi de petrecere a timpului liber.” a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicaţii Grup.

ŞAPTE SERI este de asemenea prezent în  Baia-Mare, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara, formând cea mai vastă reţea de acest gen din România.

Planurile de dezvoltare ale ŞAPTE SERI includ extinderea la sfârşitul acestui an şi începutul anului
2006 a reţelei şi în alte locaţii din România.

Despre ŞAPTE SERI
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.

Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *