free download 78 travel guides written by experts

2 noi videoclipuri in exclusivitate la MTV Romania

Sugababes şi LL Cool J feat. Jenniffer Lopez
îţi fac primăvara mai frumoasă la MTV

Începând din 29 martie, MTV a oferit publicului două videoclipuri noi în exclusivitate. Astfel, am putut viziona în premieră videoclipul melodiei „Red Dress’’ al formaţiei Sugababes şi pe cel al melodiei „Control Myself”, LL Cool J feat. Jennifer Lopez. Acestea sunt difuzate în fiecare zi pe MTV România.

Hitul „Red Dress” a fost lansat pe 6 martie şi se află deja pe cele mai înalte locuri în topuri. El face parte din cel mai recent album, „Taller in more ways”. Trupa Sugababes şi-a schimbat de curând şi componenţa. Mutya Buena a plecat la sfârşitul lui decembrie, iar în locul ei a venit Amelle, pe care impresarul o recomandă ca având o voce superbă.

De asemenea, puteţi urmări videoclipul melodiei „Control Myself”, ce reprezintă o colaborare între cunoscutul MC LL Cool J şi Jennifer Lopez şi a făcut deja furori în Statele Unite. Melodia „Control Myself” a fost inclusă în noul album lui LL Cool J, intitulat „Todd Smith”, lansat pe 21 martie. Jenniffer Lopez a mai lucrat cu LL Cool J şi la albumul „All I Have” din anul 2002, album la fel de bine receptat de public. De remarcat noul look al lui Jenniffer Lopez din videoclipul „Control Myself”.

Aşadar, vă invităm să urmăriţi aceste două videoclipuri noi şi pline de culoare în fiecare zi numai la MTV România.

Bucuresti, 31.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *