metalshow

2 expozitii de sfarsit de an DanaArtGallery

DanaArtGallery Collection / Galeria Odeon

DanaArtGallery vă prezintă în cadrul Galeriei Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42, București, o expoziție variată și bogată care cuprinde un număr de picturi din colecția galeriei.

Cu această ocazie DanaArtGallery va lansa oficial varianta în limba engleză a site-ului.

Artiștii expozanti sunt: Adriana Vasile, Adrian Preda, Ana Petrovici Popescu, Andreea Rus, Angela Szabo, Antoaneta Zoltan, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Dominic Vîrtosu, Daniela Zbarcea, Dan Isailă, Daniel Crăciun, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan, Franz, Gallo, Gabriela Aniței, Iulia Morcov, Marie Hélène Fabra, Silvia Trăistaru, Vasile Tolan.

Picturile care vor fi expuse în acest context aparțin unor perioade diferite, o parte din picturile selectate fiind realizate în timpul rezidențelor de artă organizate de DanaArtgallery in 2014 și de DanaArtGallery împreună cu Fundația Domeniul Otetelișanu în 2014 și 2015. Deși zonele geografice în care aceștia și-au desfasurat activitatea au fost diferite, Iași pe de o parte și Benești, Jud. Vâlcea pe de alta parte, apare o trasatură comună a tuturor lucrarilor expuse aici și aflate în colecție și anume studiul naturii si al omului în raport cu natura.

Expoziția se poate vizita între datele 11 decembrie 2015 – 30 ianuarie 2016, înainte de spectacolele de la Sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la tel. 0724 271 723.

Vernisajul va avea loc pe data de 14 decembrie 2015, ora 19:00.

Detalii pe www.danaartgallery.ro.

Gestual /Abstract la Meropolis Art Collection

Danaartgallery și Metropolis Art Collection vă invită să vizitați expoziția cu numele Gestual /Abstract care reunește pe simeze lucrări de pictură, fotografie, colaj și textile.

Artiștii sunt foarte diferiți dar, in același timp ei au în comun studiul culorii, al compoziției , al texturilor și al gesturilor. Arta abstractă este și va ramâne veșnic o exprimare inepuizabilă.

Expun: Andreea Rus, Alina Gurban, Cornelia Gherlan, Daniela Mihai, Daniel Crăciun, Daniela Zbarcea, Eugen Vasile Iovan, Magda Morozan, Păduraru Georgiana, Raluca Moisoiu, Radu Florea, Ruxandra Ștefana Munteanu, Violeta Chirculescu.

În decembrie în cadrul spatiului primitor al Metropolis Art Collection ne vom bucura de libertatea cu care acești artiști s-au exprimat și au pus în valoare ideile lor. Într-o lume ideala, departe de figurativ si realitate au ales să iși desfașoare actul creației transmițându-ne energie și speranță.

Vă invităm să vizitați expoziția în perioada 12 decembrie 2015 – 15 ianuarie 2016.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 16 decembrie, ora 18.30.

Metropolis Centre
Str. Grigore Alexandrescu nr. 89 – 97, București.
Program de vizitare:
Luni – Sâmbătă 12:00—20:00, Duminică – închis.

Bucuresti, 05.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *