free download 78 travel guides written by experts

2 creativi din McCann au fost premiati la Gala Premiilor de Excelenta IAA

Adrian Botan, Creative Partner McCann Bucuresti si VP Creative Excellence McCann Erickson CEE a primit premiul pentru “20 de Execelenta in comunicare” in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA 2014.

“Le spun mereu creativilor din echipa mea ca sunt la fel de buni ca ultima campanie pe care au făcut-o. Si asta e valabil si pentru mine. Așa ca imi place sa trag cu ochiul la trecut, dar sa fiu cu fata spre viitor. Multumesc pentru premiu. Ne pregătim pentru următorii 20 de ani”, a declarat Adrian Botan.

De asemenea, daca in urma cu un an, premiul “IAA Young Professional” ii revenea lui Sebastian Olar, Group Creative Director la McCann Bucuresti – anul acesta a fost randul unui alt membru al echipei McCann Bucuresti sa castige aceasta distinctie – Ioana Filip, Group Creative Director.

“Intotdeauna am crezut in consecinte, in karma profesionala. Cred ca atunci cand faci totul din pasiune, totul ti se intoarce inapoi. Premiul acesta inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca nu e un one-shot-only award. Nu e premiul pe care il iei pentru ca ai avut noroc sau pentru ca ai avut o idee odata, e o consecinta. O consecinta a pasiunii pentru publicitate, a campaniilor pe care le faci in mod consecvent si care aduc un aport de creativitate intregii industrii. Ma uit in jur la colegii mei si cred cu tarie ca tinerii creativi de azi sunt motorul unei industrii de publicitate romaneasca de care va auzi o lume intreaga. Sper ca la anul sa dau stafeta unui tanar de 10 ori mai pasionat”, a declarat Ioana Filip.

Bucuresti, 26.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *