metalshow

2 ani de B-24-FUN

Implinirea a 2 ani de B-24-FUN a fost prilej de sarbatoare aseara pentru peste 1000 de persoane pe terasa La Motoare de la Laptaria Enache, in pofida ploii si a temperaturii care cerea caldura (macar) in pahare.
Dintre cei prezenti: Andrei Gheorghe, Mihai Dobrovolschi, Marius Vintila, Ioana Moldovan, Cristina Stanciulescu, Liviu Mihaiu, Doru Buscu, Ioan T. Morar, Mircea Toma, Cornel Ivanciuc, Valentin Nicolau, Irina Radu, Laurentiu Ionete, Tudor Giurgiu, Vlase de la ZOB, Marian Ionescu, Dan Teodorescu, Razvan Exarhu, Valentin Ionescu (Chevron Texaco), Catinca Roman, Alex. Leo Serban, Andrei Gorzo, Dragos Bucurenci, AG Weinberger, Jean Lorin Sterian, Voicu Radescu, Dana Papadima, Simona Kessler (ordinea este aleatorie).
Maestru de ceremonii a fost Andrei Gheorghe care a urcat pe scena pentru speech-uri alaturi de Mircea Toma si Alex. Sandulescu – Director General al retelei
RO-24-FUN cu publicatii in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta. In cateva saptamani se vor lansa ghiduri ale retelei RO-24-FUN in Timisoara, Arad, Sibiu, Bacau si Piatra Neamt. In plus, luna trecuta, reteaua a achizitionat publicatia J’Adore din vestul tarii, o revista gratuita de moda si shopping. "Am crescut in 2 ani cat altii in 7" – a spus Alex. Sandulescu, mentionand ca publicatia sa a devenit lider pe piata ghidurilor de timp liber si cultura urbana in Bucuresti (unde detine 70% din piata), Iasi si Brasov.
La acelasi eveniment au fost anuntate doua achizitii importante: noul Sales Manager al retelei RO-24-FUN – Adrian Miholcea (fost Sales Manager la Ziarul Financiar) si noul Marketing Manager al retelei RO-24-FUN – Catalin Negreanu (fost PR Manager la grupul de presa Ziua).

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *