Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

2-3 iunie, CNK Dunlop 2012 la a doua confruntare

Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Karting DUNLOP 2012 debutează mâine, 2 iunie, pe pista circuitului AMCKart de lângă Bucureşti. 60 de concurenţi sunt aşteptaţi la startul competiţiei care se va disputa şi în această ediţie în 6 etape după cum urmează: patru etape în Bucureşti, o etapă pe circuitul Selena din Bacău şi o etapă pe circuitul Vegas din Arad.

Luna mai se deschide cu cea de-a doua confruntare a kartiştilor, programată pe pista bucureşteană de la Tunari, aceasta contând ca a doua etapă atât din şirul celor 4 etape disputate la Bucureşti cât şi din totalul etapelor rezervate pentru această a treia ediţie a CNK DUNLOP. Etapa fiind programată în preajma zilei de 1 iunie, organizatorii se aşteaptă ca la clasele mici: PUFO, MINI şi KID Kart, participarea să crească, ajungând în total la peste 60 de piloţi pe grila de start la toate cele 8 clase ale competiţiei.

Dintre participanţii absenţi pe grila de start a primei etape a CNK Dunlop 2012, la cea de-a doua etapă şi-a anunţat deja prezenţa D. Suderka, un veteran al clasei ROTAX. Şi la clasa KZ2, în ciuda prezenţei extrem de numeroase din deschiderea campionatului, se aşteaptă noi concurenţi, o figură importantă la această clasă fiind italianul Paolo Gagliardini, competitior direct al conaţionalului său Nazareno Campagnoni.

Etapa a II-a a CNK Dunlop 2012 se va deschide sâmbătă, 2 iunie, la orele 7.30 cu înscrierea concurenţilor. Pista va fi pusă la dispoziţia piloţilor încă de la orele dimineţii, sesiunile de antrenamente cronometrate şi calificări urmând să fie derulate în a doua parte a zilei. Cursele propriu-zise sunt programate pentru duminică, 3 iunie, festivitatea de premiere fiind programată pentru orele 14.00 din această zi.

Dunlop va fi din nou prezent pe pistă cu cele mai bune anvelope atât în varianta slick, cât şi în varianta de ploaie şi va da piloţilor săi încrederea de care aceştia au nevoie pentru a face faţă unei piste încinse de soare sau unei vremi cu potenţial de ploaie abundentă şi de scurtă durată.

Pentru cei care vor urca pe podiumul etapei, Dunlop a pregătit şase seturi de anvelope pentru ocupanţii primelor trei locuri la clasele KZ2 şi MINI şi alte patru seturi pentru învingătorii de la clasele N-100, KF3, KF2 şi Rotax.

Campionatul Naţional de Karting DUNLOP 2012 este organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv în acord cu prevederile sale statutare şi sprijinit de DUNLOP.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *