free download 78 travel guides written by experts

199,7 milioane $ – veniturile Check Point in Q3 2008

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea al anului fiscal 2008, încheiat la 30 septembrie.

· Venituri totale: 199,7 milioane de $, comparativ cu 184 milioane $ în trimestrul al treilea al anului fiscal 2007.
· Venitul netGAAP: 80,1 milioane $ sau 0, 37 $ per actiune diluată, în comparaţie cu 76,7 milioane $ sau 0,41$ per acţiune diluată în acelaşi trimestru al anului fiscal 2007.
· Venitul net Non-GAAP: 94,2 milioane $ sau 0,44 $ per acţiune diluată, în comparaţie cu 91,9 milioane $ sau 0,41 $ per acţiune diluată în acelaşi trimestru al anului fiscal 2007.
· Venit operaţional: Venitul operaţional GAAP a fost de 90,4 milioane $, comparativ cu 77,7 milioane $, venitul operaţional GAAP din trimestrul al treilea al anului fiscal 2007. Venitul operaţional Non-GAAP a fost de 106,2 milioane $, comparativ cu 96,3 milioane $, venitul operaţional Non-GAAP din acelaşi trimestru al anului fiscal 2007.
· Venituri diferenţiate: La 30 septembrie 2008, am obţinut venituri diferenţiate în valoare de 272,9 milioane $, cu o creştere de 20% în comparaţie cu veniturile diferenţiate obţinute în aceeaşi perioadă a anului 2007.
· Cash operaţional: 115,1 milioane $ cash provenite din operaţiuni, în comparaţie cu 88,8 milioane $ în al treilea trimestru al anului fiscal 2007. Pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, compania a încasat 22,5 milioane $ rambursate de către autorităţile financiare israeliene.
· Cash: La 30 septembrie 2008, Check Point a avut încasări în valoare de 1,4 miliarde $ sub formă de cash, cecuri, depozite şi bunuri.
· Programul de răscumpărare a acţiunilor: Pe parcursul celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, Check Point a răscumpărat 2 milioane de acţiuni, la un cost total de aproximativ 49,8 milioane $.

„Suntem foarte încântaţi de performanţa obţinută în acest trimestru şi cred că ea se datorează implementării constante a strategiei noastre de securitate completă”, a declarat Gil Swed, preşedinte şi CEO, Check Point. „Pe parcursul acestui trimestru am atras mulţi clienţi din toate industriile, cu toate că mediul economic a fost unul dificil. Datorită implementării cu succes a strategiei, am reuşit să atingem estimările atât pentru venituri, cât şi pentru câştigurile per acţiune“, a mai spus Swed.

Veniturile pe regiune sunt împărţite astfel: 42% pentru cele două Americi, 13% regiunea APAC şi Japonia şi 45% Europa şi Orientul Mijlociu.

Principalele linii de business din trimestrul trei al anului fiscal al anului 2008:
Strategia Check Point privind securitea totală a fost extinsă în acest trimestru prin intermediul Check Point Endpoint Security™. Este primul şi singurul agent pentru calculatoare ce combină cel mai bine cotat firewall, control al accesului la reţea (NAC), control al programului, acces de la distanţă, antivirus, anti-spyware, criptarea completă a discului şi criptarea dispozitivului cu protecţia portului.

Prin crearea unui singur agent de securitate a punctului de lucru cu o interfaţă unică pentru client, compania a simplificat pentru clienţii săi instalarea şi managementul punctului de lucru. De asemenea, în acest trimestru, soluţia Check Point Endpoint Security a fost recunoscută ca fiind lider în categoria Mobile Data Protection din analiza Magic Quadrant de la Gartner.

Check Point a continuat să ofere posibilitatea instalării soluţiilor pentru securitatea reţelei şi a introdus VPN-1® Virtual Edition (VE). Astfel, este primul vendor de securitate ce oferă management unificat al securităţii atât pentru reţelele fizice, cât şi pentru aplicaţiile virtuale. VPN-1 VE de la Check Point restabileşte separarea şi securitatea aplicaţiilor pe serverele virtuale.

„Pe parcursul acestui trimestru, am continuat să oferim produse noi şi novatoare. De asemenea, am înregistrat un real succes cu liniile de dispozitive Power-1 şi UTM-1, care au fost lansate la începutul acestui an. Vom continua să punem în aplicare strategia noastră de securitate totală. În acelaşi timp, ne vom concentra să sprijin clienţii care au de-a face cu provocări privind securitatea în continuă schimbare”, a mai spus Shwed.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *