Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„1989-2009 – DEGEABA” se reia pe 22 decembrie la Sala Palatului!

Se pare ca spectacolul cu titlu sugestiv pe care Tudor Gheorghe il va pune in scena in luna decembrie, “1989-2009 – DEGEABA”, a starnit interesul multor bucuresteni. Inconfundabila originalitate a reprezentatiilor maestrului si maniera unica in care se pricepe sa transmita mesajele a facut ca reprezentatia anuntata pe data de 18 decembrie la Sala Palatului sa isi epuizeze aproape toate locurile.  

La insistentele celor ce nu au reusit insa sa isi achizitioneze bilete din timp, organizatorul spectacolului, agentia Vreau Bilet, va relua aceasta reprezentatie, in cadrul aceleiasi locatii, pe data de 22 decembrie, incepand cu ora 19.00.

“Am observat ca in cazul spectacolelor concepute de maestrul Tudor Gheorghe, publicul nu a pus niciodata problema situatiei economice actuale. Adevaratii artisti, putinii artisti pe care ii mai avem in acest moment atrag intotdeauna prin ei insisi, prin ceea ce sunt, ca sa nu mai vorbim, prin operele pe care le creeaza. In vremuri grele, publicul se indreapta catre actul cultural, perceput probabil ca pe o alinare a greutatilor sau, de ce nu, o solutie.” afirma Pepino Popescu, organizator al evenimentului si director general Vreau Bilet.

Pentru a nu fi insa dezamagiti, va sfatuim sa va cumparati bilete din timp. Pe aceasta cale dorim sa va amintim ca biletele pot fi achizitionate la preturi ce variaza intre 50 Lei si 180 Lei din reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et. 2,  Pasajul Universitatii – Trident Touring, la Sala Palatului, si online pe www.vreaubilet.ro.

La cumpararea biletelelor V.I.P., spectatorii vor primi un cadou din partea    Agentiei Vreau Bilet si Jurnalul National, constand intr-un CD cu melodiile Tudor Gheorghe din Editia de Colectie – Jurnalul National.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *